Laky Zsuzsinak fáj a férjére zúdult gyűlöletcunami: „Sepregessen mindenki a saját háza táján”

F. B. | 2024. Szeptember 04.
Zsuzsi megvédte férjét, aki elmondása szerint egy nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember ezért nem érdemli meg azt a sok bántást, amit kap.

Az elmúlt napokban hatalmas vihart kavart az Ázsia Expressz ötödik évadának egyik pillanata, amelyben a nézők Dietz Gusztáv kiborulását láthatták feleségére, Laky Zsuzsira a fáradtság és a feszített tempónak köszönhetően. Gusztáv ugyanis egészen durva mondatokat intézett felségéhez az egyik kihívás során. 

Fotó: Schumy Csaba

A nézőket és a rajongókat is megdöbbentette a ketrecharcos kiborulása, a férjére zúduló gyűlöletcunamit azonban már felesége, Laky Zsuzsi sem tudta szó nélkül hagyni és egy hosszas posztban fejette ki véleményét.

„Kedves és nem kedves kommentelők.. Ez a poszt most azért született, hogy segítsek egy kicsit tisztán látni..
Ti akik nézitek az Ázsiát.. Láttok belőle egy kis szeletet, az igazi körülményeket, okokat, hogy emberek mitől és miért reagálnak úgy ahogy nem feltétlenül.
Itt kitérnék a mondandóm lényegére. Nem a bizonyítványt akarom magyarázni és én is azt gondolom, hogy Dietz Gusztáv nem feltétlenül reagált (és fog) ott jól helyzetekre és beszélt velem úgy ahogy beszélt.
De!!! Kérlek engem véletlenül se sajnáljatok!!! Akármilyen furcsa 16 éve boldog házasságban élünk, a gyerekeinket szépen, tisztességben neveljük. A négy fal között, nem vagyok agyonverve sem én sem a gyerekeink!” – kezdett bele mondandójába Zsuzsi a közösségi oldalán, majd kitért arra is, hogy milyen embernek tartja férjét: 

Guszti egy ízig vérig férfi, aki amúgy a való életünkben nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember! Mindig kimondja amit gondol és nem játszik szerepet, mert arra mi alkalmatlanok vagyunk. Az őszinte, szókimondó embereket mindig nehezebben fogadják el az emberek. Sokan álszenteskednek itt, és kifelé élnek. Akik ismernek minket és VALÓBAN tudják milyenek vagyunk, leginkább az Ő véleményük a fontos!

 – árulta el a szépségkirálynő, akit nagyon bánt az a gyűlölet, amely férje irányában elindult az Ázsia Expresszben látottak alapján. 

Ami bántó, hogy egy gyűlöletcunami indult el a férjem irányába. Lehet véleményt nyilvánítani, de a személyeskedést kikérem magamnak! Kicsit sepregessen mindenki a saját háza táján!

„Fontos, hogy ki mit akar a “zord külső” mögé látni az embert is vagy csak a parasztot aki azt mondta a feleségének, hogy kussoljon! Szerencsésnek tartom magam, hogy megadatott az a képesség nekem ami ezek szerint csak keveseknek, hogy mások fölött nem ítélkezem!” – zárta gondolatait az édesanya.

Exit mobile version