nlc.hu
Szabadidő

Laky Zuzsi és férje már 14 éve együtt

„Én le akartam pattintani az elején” – Laky Zsuzsi a férjével való megismerkedéséről

Nem volt szerelem első látásra.

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv már 14 éve elválaszthatatlanok. A megismerkedésükről és a hosszú házasságuk titkáról vallottak a Reggeliben.

Laky Zsuzsi

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv 14 éve vannak együtt, 12 éve házasok – Fotó: press.tv2.hu TV2 

Jó időben találkoztunk. Én 24 éves voltam, a Guszti 33, és már kiélte magát. Szerintem az nagyon fontos egy férfinek, hogy éljen. (…) Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra. Nehezen indult a kapcsolatunk. Mindketten elég tüzesek vagyunk. Én le akartam pattintani az elején. Ő mást gondolt rólam, mint amilyen én vagyok, tehát volt benne egy előítélet. Hívogatott, meg minden, és én akkor azt mondtam, hogy ’ezt hagyjuk, nem kell nekünk beszélgetni se’, aztán csak nem adta fel” – mesélte a kétgyermekes, egykori szépségkirálynő, hozzátéve: vonzó lett a számára, hogy Guszti ennyire kitartó volt. Férjének pedig az imponált, hogy “végre valaki elküldte a fenébe”.

Laky Zsuzsi arról is beszélt, hogy amikor látott anno ketrecharcos fotókat Gusztiról, akkor a következőket gondolta róla: “Olyan rossz arcú volt, de a szemei annyira tiszták. Tehát amikor találkoztunk, még nem nagyon terveztem gyereket 24 évesen, de amikor táncoltunk, és belenéztem a szemébe, el tudtam őt képzelni a gyerekeim apjának, minden előzmény nélkül“.

Arra a kérdésre, hogyan látják a következő 12 évet, az egykori sportoló tömören ennyit mondott: “Jó lesz“, felesége is ugyancsak röviden reagált: “Derűsen“. Az exszépségkirálynő viszont elárulta, hogy nagyon sokat vannak együtt. “Nem az van, hogy egy héten kétszer-háromszor tudunk intenzíven időt együtt ölteni, hanem tényleg sokat. És a legfontosabb, hogy mi kiadjuk magunkból a feszültséget is. Olaszosan nyomjuk, hangosak vagyunk, nagy veszekedések vannak, de nagy kibékülések is. Kenyérre lehet kenni Gusztit. Csak tudom, mikor kell csöndbe maradni, vagyis igyekszem” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top