Mc Hawer szerint jót tett cselekedetével a Molnár Gusztávot részegen lefotózó személy

F. B. | 2024. Szeptember 04.
Ismét megszólalt az előadó Molnár Gusztáv helyzetével kapcsolatban, véleménye szerint a sajtóban leközölt fotói inkább segítettek neki, mintsem ártottak.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Molnár Gusztáv hogylétének és ittasan fetrengő fotójának híre eljutott MC Hawer-hez is, aki saját közösségi oldalán posztolta azt újra, mint mondja, segítő szándékból. A zenész ugyanis ezzel a verbális pofonnal szeretett volna ismét segítő kezet nyújtani neki, ugyanis egyszer már megpróbálta azt. 

Fotó: press.tv2.hu

Az előadó akkor azt mondta, hogy az utcán alvás már egy olyan stádium lehet a színész számára, amikor már a minden is mindegy. És ebbe a stúdiumba amikor már eljut az ember, onnantól már nem nagyon van visszaút, már nem lehet könyörgéssel, kéréssel, szép szóval megállítani a helyzetet, csak keményen. Emiatt pedig nem tartja rossz dolognak azt, hogy a Gusztávot kiszúró személy lefotózta a színészt, ugyanis pontosan ezzel szembesítette a mámorban levő előadót azzal, hogy milyen állapotban van, mit művel magával és hogy néz ki.

A legjobb dolog amit tehettek vele, hogy a sajtó által szembesítve lett az ő betegségével. És igen, az, hogy nyilvánosságra lett hozva, hogy: Guszti b*meg, csapjál már a fejedhez, hát ba*ki megint visszaestél! Nagyon kívánom neki, hogy sikerüljön, mert ez nem egy egyszeri eset, nem egy egyszerű út, sokszor neki lehet és neki is kell futni. Nagy erő kell ugyanis, hogy letegyük a piát és ahhoz is nagy erő kell, hogy megtartsuk a józanságot.

– foglalta össze a zenész a TikTok-on.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version