nlc.hu
Sztárok

MC Hawer a rehabról

MC Hawer üzent az elvonóról kijött Molnár Gusztávnak

A mulatós sztár szerint most jön csak a neheze a színész számára.

Közel 9 hónap után kijött a rehabilitációs intézetből Molnár Gusztáv. Az alkoholproblémákkal küzdő színész helyzetét átérzi MC Hawer (Koczka Géza), aki pár éve hasonló gondokkal küzdött.

MC Hawer,

MC Hawer többször is megjárta a rehabot – Forrás: TV2 / Mokka – videó

MC Hawer a Mokkában beszélt az alkoholizmus sötét oldaláról. A zenész az elvonóról kijött Molnár Gusztávnak is üzent, mivel ő nemrégiben hasonló helyzetben volt. Elárulta, szerinte mi vár most a színészre, milyen nehézségekkel kell most szembesülnie.

Most már valószínűleg kitisztult a szervezete, tehát azzal nem lesz gond. Igazából mentálisan kell most erősnek maradnia, mert szerintem 9 hónap alatt ott mentálisan is megerősítették. Igazából amit én tanácsként tudok mondani, és nekem nagyon sokat segített, hogy az énekestársam, illetve a technikus sofőrünk sem iszik egyáltalán, úgyhogy az ő környezetükben én teljesen absztinens környezetben vagyok. Az, hogy a falunapokra elmegyünk, és kínálgatnak, azt ki lehet védeni, mert azt mondtam mindig, hogy gyógyszert szedek és arra nem lehet inni. Kerülnie kell azt a társaságot, amiben addig volt, amíg ez a piás időszak volt, és gyakorlatilag a munka nagyon fontos. Legyen munka, ahova vissza tud térni!” – tanácsolta a színésznek.

Arra a kérdésre, hogy mennyi időbe telt neki visszailleszkednie a társadalomba, a következőket mondta MC Hawer: “Körülbelül egy év volt. 6 hétig voltam bent az addiktológián, az alatt mondták, hogy kitisztul a szervezet, onnantól kezdve már csak fékezgetni kell“.

Arra is felhívta a figyelmet a mulatós zenész, hogy nagyon fontos, hogy a rehabot megjártak lefoglalják magukat. “Általában mi, akik szenvedélybetegek vagyunk és függőségre hajlamosak, rendkívül impulzívak vagyunk és ezért muszáj, hogy valami legyen, ami kitöltse az életünket” – indokolta MC Hawer. “És ezért az kívánnám a Gusztinak, illetve a munkaadóinak, hogy adjanak neki sok-sok munkát, hogy le tudja foglalni magát, mert az tud neki a legtöbbet segíteni” – üzente.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top