Kiss Ádám kórházi kezeléséről vallott: “Bent kellett töltenem az éjszakát…”

F. B. | 2024. Szeptember 05.
Hiába akarta elkerülni ezt a stand up-os, sajnos pont az orvos előtt ájult el. Cikkünkben a részletek!

Az Adom a napom negyedik évadában Kiss Ádám is megmutatta egy napját a nézőknek, a nap folyamán pedig rengeteg érdekességet árult el magáról nem csak ő maga, hanem édesanyja és testvére is, akikkel mint egy településen lakik a stand up-os. 

Mint kiderült, Ádám nem volt mindig jó gyerek, számos csínytevésben is részt vett, egy alkalommal pedig kórházba is került, ahol hiába próbálta megmagyarázni az orvosnak, hogy jól van, egy szerencsétlen egybeesésnek köszönhetően mégis elájult a vizsgálóban, így bent fogták egy éjszakára. 

Történt ugyanis, hogy Ádám szalonnamérgezést kapott, így bekerült az ügyeletre. Az akkor még kisgyerek Ádámot édesanyja is támogatta döntésében, azonban hiába magyarázták az orvosnak, hogy ne tartsa bent, a szakember azok után, hogy Ádám elájult a vizsgálóban, hajthatatlan lett és bennfogta őt. 

Jött egy asszony, aki beverte az ajtót és azt mondta: “Jaj, jaj, a gyerek lenyelte a zsákvarrótűt!” Mikor ezt Ádám meghallotta, abban a pillanatban elájult

– mesélte nevetve édesanyja, így hát ezek után pedig nem volt már mit tenni, a kórházban kellett töltenie az éjszakát. 

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját csütörtökön Kiss Ádám, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version