Lánya születésével teljesen mások lettek a prioritások Kiss Ádám életében

F. B. | 2024. Szeptember 05.
A stand up-os élete merőben megváltozott két gyermeke születése óta, ő azonban egy cseppet sem bánja!

Az Adom a napom csütörtöki epizódjának vendége Kiss Ádám, aki reggelikészítés közben részletesen mesélt arról, hogy hogyan változott meg kislánya születése óta az élete. 

Fotó: Birton Szabolcs

Mint mondta, bár agglegényként élvezte a budapesti nyüzsgést és tíz évig élt is benne, egy idő után azonban teljesen kiégett. Végül pedig lánya 2016-os világra jövetele után változtak meg számára teljesen a prioritások.

“Amikor megszületett a kislányom mások lettek a prioritások. Én is családi házban nőttem fel és azt gondoltam, hogy neki is abban kell, így az agglomerációra esett a választásunk. És mivel testvérem és anyukám is ebben a kis faluban éldegél, így megtetszett nekünk is a hely, amikor jöttünk meglátogatni őket vagy vasárnapi ebédekre.” – mondta Kiss Ádám, aki szerint sokkal személyesebb a már két gyermeke számára is, hogy itt járnak iskolába, nem pedig a nagyvárosban.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját csütörtökön Kiss Ádám, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version