Sztárban Sztár: kérdéses volt Opitz Barbi szereplése

N.O. | 2024. Szeptember 05.
Opitz Barbinak súlyos betegsége volt, abban sem volt biztos, fog-e tudni énekelni.

Optiz Barbi is benne lesz a Sztárban Sztár All Stars évadában. Barbinak nem ismeretlen a terep, hiszen ő is állt már a Sztárban Sztár színpadán, méghozzá 2020-ban, amire szép emlékként tekint vissza, és a 7. helyen végzett. Az énekesnő úgy gondolja, idén könnyebb dolga lesz, mert tudja, mi a járás, ráadásul felkészülését ezúttal betegség sem akadályozza.

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

“2020-ban volt egy kis balszerencsém, hangszalag-gyulladásom volt, és így sajnos nehézkes volt a felkészülés, nagyon sok próbám kimaradt vagy felületesen tudtam készülni, viszont ennek ellenére nem panaszkodhattam, mert mindig jó visszajelzéseket kaptam. Úgyhogy nem úgy tekintek vissza arra az évadra, hogy úristen, meghallatszódott volna, hogy én beteg voltam, de jóval nehezebb és stresszesebb is volt” – mondta Opitz Barbi, aki mára szerencsére meggyógyult és nagyon szeretné megnyerni a Sztárban Sztár All Stars évadát.

A teljes interjút a videóra kattintva is megnézhetitek:

Opitz Barbi egyébként gyakran kihúzza a gyufát a rajongóinál. A kommentelők szerint kritikán aluli, amit csinál. Azzal támadják, hogy túl sokat mutat magából.

A Tények Plusz utánajárt, mit szól mindehhez a 24 éves énekesnő. “Bevállalós vagyok-e? Azt nem mondanám. Szimplán nőies” – reagált a riportban a kritikákra Opitz Barbi, aki mostanában főleg a magánéleti drámáival került a középpontba.

Exit mobile version