Megkeresztelték Békefi Viki és Feng Ya Ou kislányát: fotón a gyönyörű ruhába öltöztetett Mei Liza

F. B. | 2024. Szeptember 06.
Feng Mei Liza igazi hercegnőként tündökölt a nagy napon!

Békefi Viki és Feng Ya Ou gyermeke 2023. június 9-én látta meg a napvilágot, így a pici már több, mint egy éves volt, amikor a sztárpár megkereszteltette őt a Kiskunlacházi Református Egyházközségben. A nagy napról a büszke énekesnő egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyen lánya, Mei Liza egy tündéri fehér ruhában látható, kezét imára tartva.

Fotó: Békefi Viki Instagram-oldala

„Egy igazi áldás volt számunkra ez a hétvége. Pénteken végre a családunk és a barátaink előtt is kimondtuk az életre szóló IGENT-t, amiről folyamatosan be fogunk számolni nektek, de addig is itt ez a kisangyal, aki vasárnap lett megkeresztelve a Kiskunlacházi Református Egyházközségben. Vezessenek az elhangzottak az utadon drága kislányunk, mi mindvégig ott leszünk melletted.” – írta Instagram-oldalára az édesanya.

A pár az esküvőről egyelőre még nem osztott meg sok részletet a médiában, képeket pedig még egyáltalán nem közöltek a nagy alkalomról, így reméljük, hamarosan a nagy napról is beszámolhatunk a fotókkal egyetemben. Amit tudunk, hogy a Sztárban Sztár leszek! műsorában egymásra talált sztárpár egy 130 fős ceremónia keretein belül mondták ki idén nyáron újra a boldogító igent, ezzel megújítva a fogadalmukat.

A lagzit a Tisza partján tartották, ahol természetesen a kislányuk, Lizi is jelen volt, akit a szülei arra tanítanak, hogy a szeretet legyen a legfontosabb az életében.

Exit mobile version