nlc.hu
Sztárok

Világraszóló lakodalomra készül Békefi Viki és Feng Ya Ou

Exkluzív: kiderültek a részletek Békefi Viki és Feng Ya Ou lakodalmáról – Mesés helyszínen lesz az ünneplés

Gyermekük születése után egy évvel, világraszóló lakodalomra készül Békefi Viki és Feng Ya Ou! A nagy nap részleteiről maga az énekesnő mesélt lapunknak.

Békefi Viki a napokban igazi örömhírt közölt Instagram-oldalán. Az énekesnő ugyanis nagyban szervezi a lakodalmukat férjével, Feng Ya Ou-val. Bár a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje a várandóssága alatt már tartott egy szűk körű polgári esküvőt, a nagy lakodalom elmaradt számukra, ezt szeretné most bepótolni.

Békefi Viki és Feng Ya Ou a Sztárban Sztár leszek! első évadában ismerkedett meg egymással, kapcsolatuk pedig filmbe illően indult. Bár először barátokként tekintettek egymásra a verseny alatt, ugyanis mindketten az előttük álló kihívásokra koncentráltak, a sors végül úgy hozta, hogy kettejük között dőlt el a győzelem. Végül a nézők az énekesnőt választották meg az ország legnagyobb házibulijában az első helyezettnek. A dolgok a műsor vége után gyorsultak fel igazán kettejük között. Ya Ou egy héttel a verseny vége után meg is vallotta érzéseit az énekesnőnek, a többi pedig onnantól kezdve már történelem…

Mesébe illő helyszínen tartják lakodalmukat

Békefi Vikit lapunk is felkereste, aki örömmel mesélt el néhány részletet a nyáron tartandó nagy napjukról. Elárulta, hogy egy varázslatos helyszínt találtak maguknak, ahol nem kevesebb mint körülbelül 140 vendég vesz majd részt.

„Bár kicsit későn, decemberben kaptunk észbe, hogy ideje lenne elkezdeni a szervezést, szerencsére egy nagyon tehetséges esküvőszervező is a segítségünkre van, hogy minden tökéletes legyen. Nagyon nagy szerencsénk volt a helyszín tekintetében is, ugyanis már az első hely, amit megnéztünk, teljesen rabul ejtette a szívünket. Rögtön tudtuk, hogy ez lesz az igazi.

Egy Tisza-parti helyszínt választottunk, ami egy gyönyörű holtágas résznél helyezkedik el. Ez egy nagy birtok egyébként, így úgy szeretnénk, hogy a szertartás a szabad ég alatt legyen, a lakodalom pedig egy félig nyitott, félig zárt rendezvényházban.

Azért is tökéletes ez a helyszín, mert sokfelől fognak érkezni a vendégek, és itt szobákat is tudunk majd biztosítani a számukra” – árulta el az nlc-nek az énekesnő, aki a dekorációk tekintetében inkább az egyszerűségre szeretne majd törekedni. Tervei szerint a színvilágukban inkább a nude-os árnyalatok dominálnak majd.

Álmai ruháját ölti magára

Az énekesnő azt is megosztotta lapunkkal, hogy milyen ruhában szeretne majd részt venni a nagy napon. Mint mondta, varratni fogja majd a ruháját, ami a saját ötletei alapján készül majd el. Pár nappal ezelőtt már meg is volt az első konzultációja, amit kifejezetten élvezett.  

„Még semmi sem biztos a ruhával kapcsolatban, egyelőre az ötletelési fázisban vagyunk, több variáció is szóba került a konzultáció során. Az a helyzet, hogy úgy indultam neki, hogy egy egyszerű, letisztult ruhát szeretnék. Aztán megtetszett az egyik ruhán egy csillogós rész és innentől kezdve már teljesen elszabadult a fantáziám. A ruha szempontjából egyébként az a legfontosabb számomra, hogy kényelmes legyen, mivel előfordulhat, hogy egy párszor a pici után kell majd szaladnom”.

Óriási bulira számíthatnak a vendégek

Ahogyan azt már fentebb említettük, a pár körülbelül 140 vendég érkezésére számít. A meghívottak között rengeteg családtag és jó barát kapott helyet, így a jó hangulat szinte garantált. Az énekesnő azonban azt is elárulta, hogy ha úgy adódik, szívesen énekelnek majd egyet a vendégeknek Ya Ou-val.

Nem stresszel rá a bomba formára

Viki 2023. június 9-én adott életet első gyermekének, Feng Mei Lizának. Az édesanya megosztotta, hogy bár eleinte félt attól, hogy teljesen meg fog változni a teste a szülés után, szerencséjére az hamar visszanyerte formáját, a megmaradt pluszkilókon pedig egyáltalán nem stresszel.

„Eleinte aggódtam, hogy zavarni fog, hogy vannak rajtam pluszkilók. De amint megszületett ez a kis bébi, elfeledtette velem ezeket a gondokat.

Nem aggodalmaskodom amiatt, hogy gyorsan visszanyerjem a szülés előtti formámat. Bár sportolni még nem tudok, de nagyon sokat sétálok és természetesen odafigyelek magamra. Ya Ou is úgy imád, ahogy vagyok!

– árulta el lapunknak az énekesnő, aki az anyaságot igazi csodának írta le. Ez nem is meglepő, kislánya ugyanis olyan jó baba, hogy szinte bárhová vihetik magukkal.

Mire figyeljünk oda az esküvő szervezésekor?

Bár mindenki számára mást jelent a tökéletes esküvő fogalma, a Brides.com szerint az alábbi pontokra érdemes figyelnünk, ha baki nélkül le szeretnénk hozni a nagy napot:

  • Ragaszkodjunk az előre meghatározott esküvői költségvetésünkhöz.
  • Állítsunk fel egy fontossági sorrendet.
  • Figyeljünk oda a részletekre – a kevesebb, az esküvők esetében is néha több.
  • Határozzuk meg a saját stílusunkat és ahhoz ragaszkodjunk.
  • Vezessünk listát a teendőinkről.
  • Vonjuk be a partnerünket is a szervezésbe.
  • Ne ragaszkodjunk minden elképzelésünkhöz – ha valami nem elérhető, válasszuk a B opciót.
  • Csak azokat hívjuk meg, akik tényleg közel állnak a szívünkhöz.
  • Olyan szolgáltatókat hívjunk, akikben tényleg megbízunk.
  • Alaposan olvassunk át minden szerződést.
  • Készítsünk egy Facebook-csoportot vagy weblapot, ahol informálni tudjuk a vendégeinket.
  • Ha szükséges, kérjünk segítséget egy esküvőszervezőtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top