nlc.hu
Sztárok

Békefi Viki és Feng Ya Ou szűk körben mondták ki az igent

Békefi Viki és Feng Ya Ou a titkos esküvőjükről meséltek

A friss házasok kamerák előtt, az Ütős Ötös műsorában meséltek a nagy napról.

Bár már tudni lehetett, hogy Békefi Viki és Feng Ya Ou kimondták a boldogító igent, a részletekről nem sokat beszéltek. A szerelmesek egyébként januárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, akiről már az is kiderült, kislány lesz.

„Nagyon kicsi, nagyon szűk, de annál személyesebb, annál mélyebb volt. Mindennek, aminek meg kell történnie, az megtörtént” – mondott pár információt a férj. Békefi korábban az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékban mesélt a nagy napjukról. 

„Miután Ya Ou megkérte a kezemet, egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltuk, hogy összeházasodunk, és addigra még nem csináltattunk magunknak gyűrűt. Úgyhogy én az eljegyzési gyűrűmet hordom, Ya Ou pedig egy olyan gyűrűt hord, ami nagyon közel áll a szívéhez. Én azt húztam fel az ujjára a titkos kis szertartásunkon, a nagy esküvőre majd csináltatunk természetesen gyűrűt”írta az énekesnő.

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top