nlc.hu
Sztárok

Békefi Viki az esküvőjükről

Békefi Viki részleteket árult el a titkos esküvőjéről

Az eljegyzést bejelentette, de az esküvőt nem.

Békefi Viki tavaly decemberben jelentette be, hogy megkérte a kezét párja, Feng Ya Ou Ferenc. A Sztárban Sztár leszek! egykori győztese az új évet egy újabb jó hírrel indította, miszerint kedvesével gyermeket várnak, emellett az is kiderült, hogy egy titkos esküvő keretein belül már az életüket is összekötötték. 

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Békefi Viki és Feng Ya Ou (Fotó: Feng Ya Ou Instagram)

A rajongók azonban hamar kiszúrták, ennek ellenére egyikőjük sem visel karikagyűrűt, amire Viki Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékban rá is kérdeztek, ezáltal többet is megtudhattunk a nagy napjukról. 

Miután Ya Ou megkérte a kezemet, egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltuk, hogy összeházasodunk, és addigra még nem csináltattunk magunknak gyűrűt. Úgyhogy én az eljegyzési gyűrűmet hordom, Ya Ou pedig egy olyan gyűrűt hord, ami nagyon közel áll a szívéhez. Én azt húztam fel az ujjára a titkos kis szertartásunkon, a nagy esküvőre majd csináltatunk természetesen gyűrűt – mesélte az énekesnő, aki a terhességéről is ejtett pár szót, és arról, hogyan tudta meg, hogy babát vár. – Tervben  volt, hogy 30 éves korom előtt szeretnék szülni. Ez most egy picit kitolódik, pont 30 évesen fogok szülni, de azt érzem, már most anyuka vagyok. Ugyanis növekszik a pici, és nagyon élvezzük ezt az időszakot. Alig várjuk, hogy találkozhassunk vele. Néhány tesztet csináltam, amik negatívak lettek. Ott egy picit csalódott voltam, de az ötödik teszt már pozitív lett. Úgyhogy már október elején tudtuk a nagy hírt.

A pár egyelőre nem tudja, hogy kislányuk vagy kisfiúk lesz-e, de alig várják, hogy a pici felfedje magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top