nlc.hu
Család

Békefi Viki eljegyzése

Bejelentette eljegyzését a Sztárban Sztár leszek! győztese

Eljegyezte egymást a Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese Békefi Viki és Feng Ya Ou Ferenc.

Jegyespárként vág neki 2023-nak Békefi Viki, a Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese és szerelme Feng Ya Ou Ferenc. A páros már régóta tudja, hogy együtt akarják leélni az életüket, tavaly az nlc-nek is beszéltek erről.

Eljegyezték Békefi Vikit (Fotó: Nagy Zoltán/Centrál)

Eljegyezték Békefi Vikit (Fotó: Nagy Zoltán/Centrál)

És sokan kérdezték is tőlük, mikor lesz már a lánykérés, amire a pénteken kitett Instaposztban a válasz is megérkezett: most.

Viki az eljegyzésről a Blikknek elmondta, hogy Ya Ou (mint azt most megtudta) már jó pár hónapja megvette a gyűrűt és kitalálta a sztorit, hogy miként teszi fel a nagy kérdést.

Épp egy akusztik videót forgattak, amikor az operatőr elindított egy felvételt, amelyen Ya Ou  egy leánykérős kft.-vel való telefonbeszélgetést imitált. „Ő feltette a kérdéseit, én pedig élőben válaszoltam rájuk. A végén a képzeletbeli cég megállapította, hogy készen állok egy újabb szintet lépni az életemben, és hivatalosan is létrehozzam a közös életünket. Természetesen a válasz igen volt, és könnyes szemekkel öleltük meg egymást Vikivel, aki mit sem sejtett az egészről. Jól sikerül” – mondta a vőlegény.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top