nlc.hu
Család

Apa lesz Gábor Márkó

Gyereket vár Gábor Márkó párja, 24 évesen apa lesz a Sztárban sztár leszek! tehetsége

Azt mondják, igazi szerelemgyerek.

A Sztárban sztár leszek! tavalyi szériájának közönségkedvence volt Gábor Márkó, aki a műsor után árulta el, hogy beleszeretett kolléganőjébe. „Ezer éve barátok voltunk és több darabban játszottunk is együtt, hiszen Betti színésznő. Idén nyáron kezdtek megváltozni az érzéseink egymás iránt, de azelőtt ilyesmire nem is gondoltunk, ráadásul mind a ketten párkapcsolatban voltunk. (…) Már a műsor előtt Bettihez költöztem. Sokáig féltünk attól, hogy ha nem működik a kapcsolatunk, a barátságunkat is elveszítjük, de az érzelmek és a kémia nagyon jól működik közöttünk” – mondta kapcsolatáról a színész-énekes.

Gábor Márkó

Fotó: TV2

Úgy tűnik, azóta is nagyon jól megvannak, hiszen már úton van a közös gyermekük. „Minden rendben van velem, már a hetedik hónapban vagyok. Már szépen növöget a pocakom” – kezdte a Mokkában Becz Bernadett színésznő, mire Orosz Bernadett megjegyezte, hogy nagyon jól titkolták.

„Fiatalok vagyunk, át kellett gondolnunk, hogy elég érettek vagyunk-e hozzá, ez egy nagy döntés. (…) 24 évesek vagyunk. Gondolkodtunk, hogy ez hogy legyen és úgy döntöttünk, hogy legyen és igyekszünk felnőni a feladathoz. Eddig is jól menedzseltük az életünket és igyekszünk ezt is a legnagyobb felelősségtudattal végigcsinálni. Egy éve vagyunk együtt, de hat éve ismerjük egymást” – vette át a szót Gábor Márkó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top