nlc.hu
Sztárok

Gábor Márkó szerelmes

Gábor Márkó szerelmes, először osztott meg közös képet a párjával

A Sztárban sztár leszek! tehetsége először beszélt a magánéletéről.

Gábor Márkót imádta a közönség, végül második lett a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A tehetséges színész nemcsak vicces produkcióival, de fantasztikus hangjával is bizonyított, és továbbra is szeretne a zenével, a színészettel foglalkozni. Mivel rengeteget próbált az elmúlt hónapokban, a magánéletére alig maradt ideje. Most kiderült, hogy ez idő alatt is volt mellette egy lány, akivel most közös képet is posztolt.

„Ezer éve barátok voltunk és több darabban játszottunk is együtt, hiszen Betti színésznő. Idén nyáron kezdtek megváltozni az érzéseink egymás iránt, de azelőtt ilyesmire nem is gondoltunk, ráadásul mind a ketten párkapcsolatban voltunk. (…) Már a műsor előtt Bettihez költöztem. Sokáig féltünk attól, hogy ha nem működik a kapcsolatunk, a barátságunkat is elveszítjük, de az érzelmek és a kémia nagyon jól működik közöttünk” – mesélte a Borsnak Gábor Márkó, majd a barátnője vette át a szót.

gábor márkó

Gábor Márkó (Fotó: TV2)

„Többször együtt is aludtunk, de nem történt semmi, sőt néhány darabban a színpadon csókolóztunk is, de nem mozgatott meg bennünk semmit. Mostanra ez teljesen megváltozott” – mondta Becz Betti. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top