nlc.hu
TV-sztárok

Csiszár István a Sztárban Sztár leszek! győztese

Sztárban Sztár leszek!: Csiszár István lett a győztes – kiderült, mire készül ezek után a 43 éves színész

Majka versenyzője lett 2021 legsokoldalúbb tehetsége.

Vasárnap este véget ért a Sztárban Sztár leszek! 2. évada. A döntőben összecsapott az 5 finalista: Majka 2 versenyzője: Hadas Alfréd és Csiszár István, Pápai Joci 2 versenyzője: Pál-Baláž Karmen és Gábor Márkó, valamint Köllő Babett versenyzője: Szakács Szilvi. 

Csiszár István

Csiszár István nyerte a Sztárban Sztár leszek! 2. évadát (Fotó: Sajtószoba)

A produkciók végén ketten estek ki: Hadas Alfréd az 5. helyen, míg Pál-Baláž Karmen a 4. helyen végzett. Az újabb körös szavazás során eldőlt, hogy Gábor Márkó lett a bronzérmes. Így Szakács Szilvi és Csiszár István közt dőlt el a Sztárban Sztár leszek! győzelme. A nézői voksok alapján Majka versenyzője, Csiszár István nyerte a 2. évadot, a 43 éves színész-énekes lett 2021 legsokoldalúbb tehetsége. Ö nyerte a 10 millió forintot és azt, hogy saját dalt és saját klipet készíthet.

Csiszár István egyébként a döntőben Freddie Mercury I Want To Break Free című ikonikus számát adta elő:

majd pedig Zámbó Jimmy bőrébe bújva énekelt duettet az operaénekes Miklósa Erikával, előadva a Time To Say Goodbye címmű dalt magyarul:

Csiszár István az eredményhirdetés után elárulta, hogy a nagy Sztárban Sztár-ba szeretett volna először bekerülni, de mivel nem volt ismert személy és sztár, tudta, hogy neki ott nem lesz helye. „Nagyon szerettem volna ebbe a műsorba bekerülni és nagyon örültem, amikor meghallottam, hogy nyitott lesz a nevezés, és akkor azonnal én be is neveztem” – mesélte a győztes arra a kérdésre válaszolva, hogy miért nem indult már eddig is tévés tehetségkutató műsorokban. A karaktereiről elmondta, hogy mindegyik kihívás volt számára, hangilag különösen a múlt hét, amikor egy műsorban állt színpadra Pavarottiként és az AC/DC énekeseként. A jövőjéről a következőket árulta el: „Nyitott vagyok mindenre, tárt karokkal várom a lehetőségeket. Ez egy adott szituáció, nem tudom, hogy milyen lehetőségei vannak, az majd ezután fog kiderülni, hogy milyen ajtók nyílnak meg, amiken át kell menni vagy mégsem.”

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top