nlc.hu
TV-sztárok

Bosszúból ejtethették ki a nézők Tóth Gabi versenyzőit

A kommentelők szerint Tóth Gabi miatt estek ki a versenyzői a Sztárban Sztár leszek!-ben

Nem csitulnak a botrányok az énekesnő körül.

Mint arról az nlc is beszámolt, versenyző nélkül maradt Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben. A Story magazin tudni véli ennek az okait. Mint írják, a kommentelők jelentős része úgy látja: a Mesteren álltak a bosszút a nézők azzal, hogy minden tanítványát kiszavazták a műsorból. Több hozzászóló is azt emelte ki, hogy sok néző nem azt nézte, hogy az adott versenyző mit tud, hanem hogy kihez tartozik, így tehát ha valaki nem kedveli az adott Mestert, akkor ily módon tesz keresztbe neki.

Tóth Gabi

Tóth Gabinak már egy versenyzője sem maradt a Sztárban Sztár leszek!-ben, egyesek szerint nem véletlenül (Fotó: Sajtószoba)

Sokan ugyanakkor arról is beszélnek, hogy az énekesnő hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időben, amely megtépázta a hitelességét.

Tóth Gabi is érzi, hogy köze lehet személyének a fiatalok kieséséhez. Úgy látja, minden, ami történt, egy ellene folyó hadjárat következménye is egyben. Mi több, karaktergyilkosság áldozata lett – írja a Story magazin. Az énekesnő mindenesetre jelezte közösségi oldalán, hogy hiába estek ki a versenyzői, nem engedi el a kezüket.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Tóth Gabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top