nlc.hu
Sztárok

Nem tervezett volt Gábor Márkó gyermeke

A 25 éves Gábor Márkó gyermeke nem tervezett baba volt

Végül örülnek, hogy így alakult.

A Sztárban sztár leszek! 2021-es szériájának közönségkedvence volt Gábor Márkó, aki a műsor után árulta el, hogy beleszeretett kolléganőjébe. Szerelmük olyan gyors léptekkel haladt előre, hogy tavaly bejelentették, első közös gyermeküket várják

Gábor Márkó

Gábor Márkó a Mokkában

Márkó 25 évesen lett apa és az élete teljesen megváltozott. Főállásban színészként dolgozik, de ma már kevesebb szerepet vállal, hogy mindenben kivehesse a részét otthon. Kedvesével szerelmük töretlen, és boldog családként funkcionálnak, esküvőt egyelőre mégsem terveznek, ahogy, mint kiderült, a babát sem tervezték előre. 

Mondanám, hogy tudatos volt, de akkor teljes mértékben hazudnék. A páromnak volt egy olyan, hogy nem biztos, hogy lehet gyermeke, ezért megbeszéltük, próbálkozunk, ha jön, jön, ha nem, nem. És jött egyből. Nyilván azért akkor megdöbbentünk, de nem volt kérdés, hogy megtartjuk” – mesélte Márkó a Mokkában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top