nlc.hu
Család

Sztárban sztár leszek!: Erre költi a nyereményt Csiszár István

Sztárban sztár leszek!: Kiderült, mire költi a nyereményt Csiszár István

Megszólalt Csiszár István felesége a nyereményről.

Vasárnap kiderült, hogy Csiszár István lett az év legsokoldalúbb előadója, ő nyerte a Sztárban sztár leszek!-et. A színész első útja a családjához vezetett a győzelem után, a felesége pedig elárulta, végig tudta, hogy a férje állhat fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

csiszár istván

Csiszár István (Fotó: TV2)

„Sírtam, remegett mindenem, amikor a férjem nevét kimondta Tilla. Nagyon büszke vagyok Istire, de őszintén szólva, már az első élő adások után mondtam neki, hogy szerintem ő fogja megnyerni a versenyt. Színházi ember vagyok, így nem az elfogultság mondatta ezt velem, szakmai szemmel is kiemelkedőnek találtam és örömmel láttam, hogy a kommentelők is nagyon szeretik az előadásait” – mondta a Borsnak Csiszár István felesége, majd arról is beszéltek, hogy mire költik majd a 10 millió forintos főnyereményt.

„A nyereménynek lesz helye nálunk, hiszen a tűz miatt a házunkat rendbe kell tenni, de így talán egy nagyobb lagzit is szervezhetünk majd. (…) Szeretnék visszafizetni egy kicsit az univerzumnak és a nyereményem egy részét jótékonysági célra ajánlanám fel. A napokban feldobta a Facebook, hogy Miskolcon, épp a szülővárosomban, az egyik gyerekkórházban inkubátorra gyűjtenek. Utánanézek és ha még mindig tart a gyűjtés, a feleségemmel megbeszélt összeggel támogatni fogom őket, vagy másokat. Az egész világ az egyensúlyról szól és én imádok adni, szeretek segíteni másoknak” – árulták el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top