Gyermekotthonban nőtt fel az X-Faktorban meseszépen éneklő Cintia

nlc | 2024. Szeptember 08.
Kétségtelen, hogy ott van benne az X. Nektek is tetszett Cintia előadása? Ha lemaradtatok róla, a cikkben meghallgathatjátok!

Szinte azonnal megnyerte magának a zsűrit Kanalas Cintia, aki csodálatosan énekelt az X-Faktor válogatóján. A fiatal lánynak nem volt könnyű dolga az életben. Ahogyan azt a kisfilmben is elmondta, nevelőotthonban nőtt fel, de most úgy érzi, hogy teljesen kiegyensúlyozott.

“Gyermekotthonban nőttem fel, mert anyukánk nem tudta a gondunkat viselni, én pedig ekkor voltam 1,5 éves. Úgy gondolta, hogy jobb helyünk van egy olyan helyen, ahol biztonságban vagyunk, ahol meleg van, ahol ellátnak minket, és biztos, hogy kapunk ételt. Ő ezt nem tudta megadni. Nekem, ami nagyon hiányzott, hogy időt fektessenek belém, energiát és hát nyilván a szeretet. Ez az, ami onnan hiányzik… A nevelőotthonban jöttünk rá, hogy tudok énekelni… Azóta járok énektanárhoz, és fejlesztem magam, amennyire csak tudom” – mondta Cintia, akinek Tóth Andi a példaképe, és nagyon szeretne vele dolgozni.

A fiatal, mindössze 20 esztendős lány felrobbantotta a színpadot, és az új mentoroktól 4 igent bezsebelve jutott tovább!

Hallgassátok meg az előadását!

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version