Geszti Péter Lovas Roziról: „Generációjának egyik legnagyobb színésznője”

N.O. | 2024. Szeptember 10.
A népszerű színésznőn a sor, hogy odaadja egy napját az Adom a napom nézőinek.

Az Adom a napom szerdai adásának vendége Lovas Rozi, akire többek között azért is volt kíváncsi Geszti Péter, hogy megtudja, hogy képes újrakezdeni, felállni a legnagyobb ütések után is.

(Fotókredit: Csibi Szilci)

“Mai vendégemet a legtöbben tévésorozatokból ismerik, és talán nem mindenki tudja róla, hogy generációjának egyik legnagyobb színésznője. Érdekel, hogyan működik függetlenségére büszke művészként és gyermekei szolgálatában álló családanyaként, de kíváncsi vagyok arra is, hogy hogyan képes újrakezdeni, felállni a legnagyobb ütések után is. Mert bizony jutott neki ebből is. Megkértem, hogy adja nekem a napját, mert érdekel, mert egyszerűen kíváncsi vagyok rá és szerintem nem csak én. Igent mondott, mint ahogy az esti beszélgetésre is.”

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját kedden Lovas Rozi, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version