nlc.hu
Sztárok

Lovas Rozi családja

Lovas Rozi először mutatta meg a gyerekeit a férjével

A mi kis falunk Erikája a családja körében látható.

A színésznő, Lovas Rozi és férje, Horváth János Antal szinte soha nem engednek betekintést a magánéletükbe, ám a Best magazin olvasóival most kivételt tettek. Egy különleges karácsonyi interjú készült velük, mely során a gyermekeiket is először mutatták meg a nyilvánosságnak. A cikkből kiderült például, hogy a családban a gyerekneveléssel kapcsolatban nincsenek előre leosztott szerepek.

„Változó, hogy ki a jó zsaru, és ki a rossz zsaru. Mindig közös erővel igyekszünk kisimítani a pillanatokat. A nagyszülőkkel is elég nagy az összhang, a kényeztetés náluk sem a tonnányi felesleges ajándékban merül ki. Misa három és fél évesen egy kis faautóval pont olyan jól el tud játszani, mint valami méregdrága dologgal, szívesen épít az én régi legómból, amivel annak idején én is játszottam. Az ajándékozás terén is mindig próbálunk összedolgozni a családdal és összhangban lenni. Misa például a születésnapjára biciklit kapott, amihez mindenki hozott még valamit: a keresztapja küllődíszt vett, valaki bukósisakot, más kosarat, kesztyűt” – mesélte a lapnak Rozi.

Lovas Rozi

Lovas Rozi (Best magazin)

A családi élet menedzselése és a munka mellett fontos a párnak, hogy legyenek programjaik a gyerekek nélkül is.

„Igyekszünk ügyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, persze amikor nagyon sűrű az életünk, ez nem könnyű, de nemrég például otthon sütöttünk steaket, együtt főztünk, beszélgettünk, aztán megnéztünk egy filmet” – magyarázta többek között a színésznő. Lovas Rozi 2020 májusában lett először édesanya, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia, János Misa édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz. 2022. február 24-én egy kislánynak adott életet, aki az Izabella Mária nevet kapta.

További részletek a ma megjelent Best magazinban!

Ez is érdekelhet Lovas Rozi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top