nlc.hu
Sztárok

Lengyel Tamás esküvői képei

Lengyel Tamás boldogan mesélt az esküvőjéről

A mi kis falunk sztárjai közül hárman meséltek a saját esküvőjükről, miután leforgatták Gyuri és Erika nagy napját. Csuja Imre, Lovas Rozi és Lengyel Tamás esküvőjében pedig van valami, ami közös.

Nemigen szoktak A mi kis falunk szereplői a saját magánéletükről mesélni, most azonban hárman is megosztották, milyen is volt az esküvőjük annak idején. Legrégebben Csuja Imre mondta ki a boldogító igent és azóta is elégedetten gondol vissza arra a napra.

“Gyors esküvő volt, nem akartuk, hogy bárki is mondjon verset, én nem akartam kiállni, hogy saját magamnak verset mondjak, úgyhogy utána azt mondtam, ez az, amit én szeretek, rövid esküvő, hosszú házasság. És ez 36 éve tart.”

Korábban a BEST magazinnak a színész úgy fogalmazott, hogy a hosszú házasságnak egyetlen titka van, nem szabad elválni. Felesége, Zsuzsi pedig mosolyogva hozzátette: “Szerintem a mi receptünk az, hogy mindent meg tudunk beszélni egymással, nincs titkunk, és hogy ritkán látjuk egymást.”

Lovas Rozi és Lengyel Tamás is tavaly tavasszal házasodott meg, és ahogy Csuja Imrének, úgy a sorozat másik két sztárjának is szűk körű volt az esküvője. 

Lovas Rozi várandósan mondta ki a boldogító igent tavaly tavasszal

Lovas Rozi várandósan mondta ki a boldogító igent tavaly tavasszal

“Nagyon vagány, és jóféle vállalásnak gondolom egyébként, meg fontos dolognak. De az, hogy én kislánykoromban képzelegtem, meg az esküvőmet tervezgettem volna, ez a része egyáltalán nem áll hozzám közel” – mesélte a színésznő a Fókusznak, és hozzá hasonlóan Tamás sem tulajdonított különösebb jelentőséget a házasságnak, de ez a színészben a nagy napon gyökeresen megváltozott.

Lengyel Tamás sem gondolta, hogy ilyen sokat jelent neki a házasság
Megnézem
Összes kép (2)

“Én azt gondoltam, hogy számomra ez egyáltalán nem fontos, az esküvő, ha a leendő feleségem házasodni akar, akkor sagt schon, házasodjunk. Ehhez képest, tök az ellenkezője történt. Összeházasodtunk, és úgy érzem azóta, hogy 10 centivel a föld fölött járok. Nem tudom megmagyarázni, miért, de én egy nagyon boldog és büszke férj vagyok. Nekem nagyon nagy jelentősége van ennek a közös életünkben. Azt gondoltam, tökre közönyös leszek ezzel az egésszel kapcsolatban és imádom, hogy mi házasok vagyunk. Nagyon büszke vagyok rá, hogy már másfél éve. Kijöttünk az anyakönyvvezetőtől és onnantól kezdve nem akartam elengedni a feleségem kezét”

Sztár esküvő: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top