nlc.hu
Sztárok

Gonda Kata és Kenderes Csaba esküvője

Mesés esküvője volt Gonda Katának és Kenderes Csabának – a Keresztanyu sztárjai meséltek

Heteken át tartott Gonda Kata és Kenderes Csaba esküvője. A Keresztanyu színészei most először meséltek az ünneplésről.

Gonda Kata és Kenderes Csaba közel három éve vannak együtt, és tavaly ősz óta járnak jegyben. Az esküvőjükről korábban már annyit elárultak, hogy bár a járvány miatt gondolkoztak, hogy csak szűk körben mondják ki az igent, de végül másképpen döntöttek, mivel a színésznőnek sok rokona van és nem szívesen hagyná ki őket az ünneplésből. 

Gonda Kata és Kenderes Csaba az esküvőjükről meséltek

Gonda Kata és Kenderes Csaba az esküvőjükről meséltek

“Nagyon sokáig szerveztük. Amikor megvolt a leánykérés, rárepültünk, hogy az esküvő legyen is meg” – kezdte a színész, akitől a felesége vette át a szót. Mint kiderült, a párt sokan figyelmeztették, hogy a COVID miatt sok tavalyi esküvő idénre csúszott, ezért nehézkesebb lehet megszervezni a nagy napot,és kezdjék időben a szervezést. Jól is tették, mert nem nagyon volt már szabad időpont a legtöbb helyen. 

Gonda Kata lábáról a legényfogót húzza le a férje, Kenderes Csaba az esküvőn - mesélte az ifjú pár
Megnézem
Összes kép (5)

 

Keresztanyu sorozat sztárjainak tematikus esküvője volt, ők úgy nevezték el: a vadak lakodalma. 

“Csabi a Vadnyúl, én meg a Vadcica, a meghívónk pedig olyan volt, mint egy színlap, hogy Vőlegény/Férj: Kenderes Csaba, Menyasszony/Feleség: Gonda Kata és volt performansz is” – mesélte a színésznő, aki a férje ötlete alapján csinálta meg a kész terveket. Az előadás témája a megmentendő királynő volt, akit Kata alakított és a parasztlegény, vagyis Csaba traktoron indult érte. Arról is meséltek, hogy a mostanában divatos, úgy nevezett first look keretében a vőlegény és a menyasszony intim környezetben látja meg egymást először az esküvői ruhában, így a performansz előtt már Csaba már megcsodálhatta Kata ruháját.

“Mi a fotóst kértük meg, hogy találjanak egy helyszínt ennek az intim pillanatnak” – mesélte mosolyogva a színésznő, és mint kiderült, ez végül a szobájukban történt meg, és sírtak, amikor meglátták egymást.

A pár három hétvégén át ünnepelte az esküvőt: az első a polgári szertartás volt a szülőkkel, a második a vadak lakodalma volt, harmadikon a színész kecskeméti nagyszüleihez mentek, akik nem tudtak ott lenni a nagy napon és oda is felöltöztek.

Sztárok és az esküvő: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top