nlc.hu
Sztárok

Vámos Erika idén nyáron férjhez meg, a gyerekről már lemondott

Vámos Erika: „Nyáron összeházasodunk Lacival”

Másfél év együttélés után idén összeköti az életét Vámos Erika és párja, Laci. A páros éppen saját házát építi, és nemsokára új közös vállalkozásra készül. A műsorvezető elárulta, milyen esküvőről álmodik.

Vámos Erika tavaly boldogan mutatta be szerelmét, akivel a járvány miatt hamar össze is költöztek. Alig másfél évvel később már boldogan tervezik az esküvőjüket, amelyről a műsorvezető mesélt az nlc-nek.   

„Az ember fiatalon sok mindent szeretne, fehér ruhát, hatalmas bulit, lovaskocsit, de negyvenhat évesen már nem – mondja Erika. – Most már az a fontos, hogy meghitten ünnepeljünk és tartozhassak valakihez hivatalosan is. Az is biztos, hogy nem lesz fehér színű menyasszonyi ruhám, inkább csontszínű elegáns darabot választok majd. Az időpontot még nem tudjuk, de idén tutira meglesz a szertartás. Ezt is intézzük, ráadásul nemrég építkezésbe is kezdtünk Nagykovácsiban. Készül a közös házikónk, már megvannak az alapok, tudjuk, hol lesz Laci dolgozószobája és hol az én gardróbom. Ezek kicsi dolgok, de nekünk sokat jelentenek. Szeptembertől két vállalkozást is indítunk. Nagykovácsiban most nyílik egy nagy bevásárlóközpont és oda tervezünk egy szépségszalont és valószínűleg egy kis bisztrónk is lesz. Nagyon jól működünk együtt, szeretünk együtt dolgozni Lacival.

Vámos Erika és Laci nyáron összeházasodnak (Fotó: Vámos Erika)
Megnézem
Összes kép (2)

A műsorvezető nagyon boldog, hiszen élete szépen halad a maga útján, egy dolog hiányzik már csak az életéből, hogy örökbe fogadhasson egy gyereket.

„A szívem titkos vágya még mindig egy kisbaba, de napról napra érzem, hogy le kell mondanom róla – folytatja. – Tizenkét éve adtam be az első kérelmemet, azt mondták akkor, hogy legalább hét év, és én számoltam vissza a napokat. Sajnos a hét év letelt és a mai napig nem történt semmi, én pedig nem fiatalodom. Negyvenhat évesen már kevésbé van esélyem rá, hogy minket választanak szülőként sok huszonéves meddő pár mellett.

Vámos Erika negyvanhat évesen is nagyon csinos (Fotó: Vámos Erika)

Vámos Erika negyvenhat évesen is nagyon csinos (Fotó: Vámos Erika)

Erika persze letagadhatná a korát, nagyon figyel a külsejére és az egészségére. „Néhány hónapja kezdtem el jógázni, a pilates a kedvencem. A mozgás most már életem része lesz. Húsz évig voltam vegetáriánus, és most ezen is változtattam, elkezdtem halat enni, mert éreztem, hogy arra időnként szükségem van. Rengeteg vitamint szedtem tizenhét éves korom óta, hiszek abban, hogy ha mindig mindent megkap a szervezetünk, azt meghálálja, és lassabban kopunk, öregszünk.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top