TV-sztárok

Vámos Erika először mutatta meg új szerelmét: „A vírus miatt döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk”

Vámos Erika nagyon boldog, olyan, mintha ezer éve együtt lennének.

Egy év szingliség után rátalált a szerelem Vámos Erikára. A Több mint TestŐr 45 éves  háziasszonya elárulta: új párjában – akivel egy társkereső alkalmazás révén ismerkedett meg – végre rátalált a megfelelő társra. Amikor összejöttek, még nem volt ennyire vészes a helyzet Magyarországon, ám időközben kijárási korlátozást rendeltek el, ezért döntöttek úgy a friss szerelmesek, hogy összeköltöznek. Ez jól sikerült az utóbbi hetek tapasztalatai alapján, nagyon jól megvannak együtt.

„Részemről szerelem volt első látásra. Amikor először találkoztunk, órákat beszélgettünk egy étteremben, én már akkor tudtam, hogy ez szerelem, és nagyon komoly dolog, ami elindult. Ezért is ragaszkodtunk hozzá, hogy együtt maradjunk és költözzünk össze, minthogy vállaljuk azt, hogy akár hónapokig nem találkozunk” — mesélte a Mokkában Vámos Erika szerelme, Laci.

„Ez a helyzet, ez a nagyon gyors összezártság sokkal többet enged megismerni a másikból, mintha egy kétéves kapcsolatunk lenne, ahol időnként találkozunk. Ez kicsit olyan, mint a Big Brother, ahol összezárnak egy csomó idegen emberrel, és nézzük meg, mi lesz. Hat hete ismerjük egymást, és olyan a napi rutin, mint egy többéves kapcsolatban” – fejtette ki a műsorvezető.

Olvass még Vámos Erikáról az nlc-n:

Vámos Erika és párja, Laci (Fotó: Mokka)

Vámos Erika és párja, Laci (Fotó: Mokka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top