Sztárok

Megerőszakolásáról vallott Vámos Erika

Pszichiáterhez fordult a műsorvezető, hogy feldolgozza a történteket.

Vámos Erika sokáig nem beszélt arról, hogy 14 évesen egy férfi ismerőse megerőszakolta, ám úgy érzi, sokaknak adhat erőt, ha nem temeti magába a saját esetét – írja a Blikk. „Sokszor felvillannak még a régi képek, de dolgozom rajta. Az elmúlt egy évben például már be tudtam ülni olyan férfi mellé az autóba, aki nem a párom” – mondta el a 44 éves műsorvezető, aki pszichiáter segítségét is kérte.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A sokáig örökbefogadást tervező Vámos Erika 14 évesen egy balesetben veszítette el az édesapját. A temetés előtti napon egy buszmegállóban várakozott, amikor egy ismerős, 30 év körüli férfi fékezett le előtte. „Azt mondta, szálljak be a kocsijába, elvisz. (…) Megállt, elkezdett fogdosni, próbálta leszedni a ruhámat, és hiába sírtam, kérleltem kiabálva, hogy hagyja abba, egyszerűen megtörtént… Erőszakot követett el rajtam, majd kitett az erdőben” – vallotta be a TestŐr életmódmagazin műsorvezetője, aki annyira nehezen dolgozta fel a traumát, hogy megpróbálta megölni magát: altatót vett be, de időben megtalálták. Erőszakolója 4 és fél év börtönt kapott.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top