Sztárok

Vámos Erika nem felejti erőszakolója arcát

A Kiss László-ügy egyre nagyobb vihart kavar, több mint egy hete sorjáznak a bosszúszomjas kommentek, a higgadt, tárgyilagos vélemények, az összeesküvés-elméletek. A Best a tabutémáról faggatta Vámos Erikát és Xantus Barbarát, akiket korábban szintén súlyos trauma ért.

 A Magyar Országgyűlés Képviselői Információs Szolgálata szerint 2015‑ben Magyarországon a 15 évesnél idősebb nők 9 százaléka, azaz több mint 400 ezer fő ellen követtek el szexuális erőszakot. A büntetőeljárások száma ezzel szemben csak 4-500 volt. Ez azt jelenti, hogy a megerőszakolt, bántalmazott nőknek csak a töredéke fordul a hatóságokhoz, kér segítséget – írja a Best.

Túltennie magát a megerőszakolt, bántalmazott áldozatnak a legnehezebb, de ha a környezete a segítségére van, sokkal könnyebb, ám van, hogy épp tőlük, az ő elítélő magatartásuktól tart az áldozat. Xantus Barbara korábban elmondta, nagyon sokáig nem tudott megbocsátani önmagának és a vele erőszakoskodó operatőrnek sem.

“Ezen nem lehet túllépni. A mai napig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént. Ha csak történetként hallom valakitől, akkor is a harag fog el. Amikor évekkel később először beszéltem erről anyukámnak, meg tudtam fogalmazni, hogy nem tehettem róla. Előtte azt gondoltam, én voltam a hibás azért, ami velem történt.”

“Szívből gyűlölöm azt a férfit, sosem fogok megbocsátani neki, az arca örökre beleégett a retinámba” – nyilatkozta egy őt ért esetről Vámos Erika, aki egyetért azzal, hogy tovább kell lépni, mert nem ítélheti magát az ember egy szörnyeteg miatt örök boldogtalanságra. Vámos Erikát tiniként bántalmazta a szomszédjának barátja, a történteket a műsorvezető nagyon nehezen dolgozta fel. 

Vámos Erika nem felejti erőszakolója arcát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top