Sztárok

Megerőszakolták tiniként a TV2 sztárját

Tizenhárom éves korában történt a tragédia Vámos Erikával, aki emiatt öngyilkosságot kísérelt meg. A TV2 műsorvezetője most először beszélt keserű gyermekkoráról - írja a Bors.

Szörnyű múltja miatt még nem talált rá az igazi nagy szerelem Vámos Erikára. A műsorvezető – akinek soha nem lehet kisbabája – máig nem heverte ki gyerekkora legtragikusabb heteit. Édesapját rabul ejtette az alkohol, s a halálát is az okozta. „Kizárólag tántorogva láttam, (…) Ha ivott, erőszakos volt, éjszakánként verte anyámat. (…) A halálát is a pia okozta. Fel akart menni a padlásra részegen, leesett, és koponyaalapi törést szenvedett” – mesélte megtörten a Több, mint testőr című műsor műsorvezetője, akit 13 éves korában a szomszéd lány barátja a közeli erdőben megerőszakolt. A történtek után három hétig nem ment iskolába, majd öngyilkosságot kísérelt meg: bevett egy levél altatót, ám időben megtalálták. Édesanyja a temetés után új párt talált, akitől gyermeke is született, ám Erika az érettségi után elköltözött otthonról. Mint mondja, az új családban „nem találta a helyét, s azóta sem találja”.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top