nlc.hu
Sztárok

Szakított Vámos Erika és a párja

Szakított Vámos Erika és a párja, pedig már az esküvőt tervezték

Nemrég még az esküvőről beszéltek, most már nincsenek együtt Vámos Erikáék.

Úgy tűnt, Vámos Erika megtalálta élete párját. Amikor beütött a Covid, egyből összeköltöztek és így is nagyon jól működött a kapcsolatuk. Pár hónapja még az esküvőt tervezték, amiről az nlc-nek mesélt a műsorvezető.

„Most már az a fontos, hogy meghitten ünnepeljünk és tartozhassak valakihez hivatalosan is. Az is biztos, hogy nem lesz fehér színű menyasszonyi ruhám, inkább csontszínű, elegáns darabot választok majd. Az időpontot még nem tudjuk, de idén tutira meglesz a szertartás. Ezt is intézzük, ráadásul nemrég építkezésbe is kezdtünk Nagykovácsiban. Készül a közös házikónk, már megvannak az alapok, tudjuk, hol lesz Laci dolgozószobája és hol az én gardróbom. Ezek kicsi dolgok, de nekünk sokat jelentenek. Szeptembertől két vállalkozást is indítunk. Nagykovácsiban most nyílik egy nagy bevásárlóközpont és oda tervezünk egy szépségszalont és valószínűleg egy kis bisztrónk is lesz. Nagyon jól működünk együtt, szeretünk együtt dolgozni Lacival” – mondta akkor Erika, aki most szomorú hírt közölt.

vámos erika és laci

Szakított Vámos Erika és Laci (Fotó: Instagram)

„Engem is nagyon váratlanul és hirtelen ért ez a szakítás. Nem egy harmadik fél miatt történt, vagy mert elmúltak volna az érzelmek. Közös otthont, esküvőt terveztünk, együtt akartunk leélni az életünket. Nem folyamatosan épült le a kapcsolatunk, szerintem nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt” – mondta a Blikknek Vámos Erika, aki az okokról is mesélt. 

„Igazság szerint a mai napig nem tisztáztuk a pontos okokat és körülményeket, nincsenek konkrét és elfogadható válaszok egyikünk részéről sem, és ettől ilyen nagyon nehéz és fájdalmas. Mostanra elfogadtuk mindketten, hogy így alakult, de úgy érzem, egyikünk sem dolgozta még fel. Tudom, hogy Laciban sok elfojtás van, én is egy nagy hátizsákot cipelek a múlt összes fajdalmával és sérelmével megpakolva.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top