nlc.hu
Sztárok

Vámos Erika a szakításáról

Vámos Erikával szinte az oltár előtt szakított a vőlegénye

A szakítás után a műsorvezető Ázsiába menekült felejteni.

A tavalyi év a mélypontot jelentette Vámos Erika életében, nyáron ugyanis szinte az oltár előtt szakított vele a vőlegénye. A műsorvezető azóta lelkileg megerősödött, és továbbra sem mondott le a szerelemről – írja a Story magazin.

Vámos Erika

Vámos Erikáék már az esküvőt tervezték – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint váratlanul és hirtelen érte a szakítás. „Közös otthont, esküvőt terveztünk, együtt akartuk leélni az életünket. Nem volt előjele annak, hogy ez meg fog történni. Egy reggel még a házat terveztük, délután pedig már nem voltunk együtt. (…) Szinte az oltár előtt szakított velem. Nem az fájt a legjobban, hogy ez először történik meg, mert eddig mindig én mondtam ki a végét, hanem azért, mert tényleg komolyan gondoltuk a közös jövőt” – vallotta be a 47 éves műsorvezető, aki a szakítás után vett egy repülőjegyet Srí Lankára és 3 hetet töltött ott. „Az ázsiai utazások mindig is kimosták a lelkem” – magyarázta Vámos Erika, aki Srí Lankán alaposan átgondolta a jövőjét.

Most úgy érzem, házasság és gyerek nélkül is lehet teljes életet élni. A munka, a siker is okozhat hatalmas örömet, valamint a barátok szeretete” – nyilatkozta a műsorvezető, aki továbbra sem mondott le a szerelemről. Igaz, a szakítás óta, lassan egy éve nem randizott senkivel.  „Több kapcsolat és számos csalódás után még mindig hiszek a szerelemben. Hiszem, hogy vár rám valaki, akivel megoszthatom az életemet, az otthonomat” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Olvass még Vámos Erikáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top