nlc.hu
Sztárok

Szandi videói óriási sikert aratnak

Szandi megmutatta, hogyan tartja magát formában – a siker nem maradt el

Több tornázós videója is felkerült az internetre, ami új kapukat nyitott Szandi életében. Az énekesnő amellett, hogy megosztja tapasztalatait a testformálásáról, maga szerkeszti a Youtube-videóit is...

Szandi a karantén idején is sokat foglalkozott a testedzéssel és követői unszolására feltett egy edzős videót a Youtube csatornájára.

Szandi alakját évek óta dicsérik, és szeretnék tudni, mi a titka

Szandi alakját évek óta dicsérik, és szeretnék tudni, mi a titka (Fotó: Szandi) 

„Mindig is sportoltam, és az otthonlét alatt még keményebben elkezdtem edzeni – mondja az énekesnő. – Szívesen megosztottam azokat a gyakorlatokat, amelyeket nap mint nap használok. Szerettem volna megmutatni, én hogyan edzek, mit hogyan csinálok. Olyan nagy sikere lett az első anyagnak, hogy azóta már további hatot is feltettem. Az elején egyedül készítettem a videófelvételt, három órából kellett 10 percet csinálnom. Megtanultam a vágást, a szerkesztéseket, most már szöveget is mondok alá, és nagyon élvezem. Azóta a férjem, Csabi is segít a felvételeknél, így könnyebben megy a munka. Bízom benne, hogy sokaknak segítettem a testedzésben.

Szandinak közben megvolt az első fellépése, amit soha nem felejt el. „Olyan vastapsot kaptam, hogy könnybe lábadt a szemem – mondja. – Elmondhatatlan élmény volt, le sem akartam menni a színpadról. Az elmúlt időszak nem volt egyszerű senkinek, és jó látni azt is, hogy folyamatosan érkeznek felkérések a nyárra. Bízom benne, hogy nemsokára újra járhatom az országot és szórakoztathatom a közönséget.”

Sztárok és az edzés: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top