Sztárok

Peller Mariann elképesztő változása: „Otthon edzettem, anya vagyok, sok munkával, nem jutottam el edzőterembe”

Nem győzték az elmúlt időszakban dicsérni, mennyire jó formában van, Peller Mariann most megosztja, hogyan sikerült lefogynia.

Nagyjából egy évvel ezelőtt készült ez a kép Peller Mariannról, aki a 2019-es Story-gálára a férjével és a sógorával érkezett. Noha rengetegen megdicsérték, ő akkor is azt mondta, hogy még nem érzi magát igazán jól a bőrében. 

Story Gála 2019

Lukács Miki és sógornője, Peller Mariann a Story-gálán 2019-ben(Fotó: Vadnai Szabolcs)

Az utóbbi időben viszont nem először mesélt a műsorvezető arról, hogy huszonévesen nagyjából arra az alakra vágyott, amit most 35 évesen sikerült elérnie.  

„Láttam magam előtt egy csinos, pasztellszínű ceruzaszoknyát, amit akkor elképzelhetetlen lett volna felvennem az erős körte alkatom miatt. És láttam, hogy elegáns magassarkút viselek, ami hosszabbítja–vékonyítja a lábamat. Eltelt 14 év, és bár a hajam rövidebb, mint ahogy akkor, lelki szemeimmel láttam, de az összkép megdöbbentett: most esett le, hogy sikerült. Kemény munka kellett hozzá (mind lelki, mind fizikai), de olyanná formálódtam, amilyennek félénk hajadonként megálmodtam. Néha még most sem hiszem el… Hálás vagyok ezért az ÚTért, amin járhatok! De úgy érzem, még csak most indultam el…”

Amióta ez a bejegyzés megjelent, Marianntól rengetegen igyekeztek megtudni, milyen módszert választott és most itt a válasz is. 

Peller Mariann otthon edzett, nem járt el edzőterembe

Peller Mariann otthon edzett, nem járt el edzőterembe

„Szeretném, ha tudnátok, hogy tudom, nagggyon messze vagyok a tökéletestől (az én ízlésem szerint Jennifer Aniston teste a tökély – de ezt már akkor buktam, amikor kb. 20cm-rel magasabbra nőttem nála), mégis tudom, hogy ez az állapot számomra, most pont megfelel. Tavaly márciusban megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék végre olyan testben létezni, amelyben jól tudom érezni magam. Ez csak ideig-óráig adatott meg, életem első 35 évében – és akkor sem voltam elégedett soha. De 2019. márciusában elkezdtem tudatosabban edzeni, köszönhető ez @stahljudit -nak, akivel közös fotózáson és kampányban vettünk részt. Ő javasolta, hogy kezdjek el Tracy Anderson edzéseire tornázni, mert ő kis súlyokkal és saját testsúllyal edz, olyan gyakorlatokkal, amelyek folyamatos kihívás elé állítják a testet. Elkezdtem a Metamorphosis névre hallgató programját az elejétől (Youtubeon minden fent van). A weboldalán elolvastam, milyen testtípusom van (körte azaz hipcentric – döbbenet), és 10 naponként változik a program. Ez volt az átalakulás első lépése. De Tracy nem kért se többet, se kevesebbet a honlapján, mint hogy tornázzak heti 6alkalommal egy teljes órát: kb félóra az ő tornája, és félóra kardio edzés. Ezt tartom azóta is (most esett le, hogy lassan egy teljes éve) . És ez volt az első lépés – a testmozgás. Hamarosan elmondom a lelki hátteret is. Majd pedig az étkezést. Mert mindhárom pillérre szükségem volt, tekintve, hogy én valóban hízékony, puha húsú testbe születtem – ezúttal…”

View this post on Instagram

Szeretném, ha tudnátok, hogy tudom, nagggyon messze vagyok a tökéletestől (az én ízlésem szerint Jennifer Aniston teste a tökély – de ezt már akkor buktam, amikor kb. 20cm-rel magasabbra nőttem nála 😅✌🏻), mégis tudom, hogy ez az állapot számomra, most pont megfelel. Tavaly márciusban megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék végre olyan testben létezni, amelyben jól tudom érezni magam. Ez csak ideig-óráig adatott meg, életem első 35 évében – és akkor sem voltam elégedett soha. De 2019. Márciusában elkezdtem tudatosabban edzeni, köszönhető ez @stahljudit -nak, akivel közös fotózáson és kampányban vettünk részt. Ő javasolta, hogy kezdjek el Tracy Anderson edzéseire tornázni, mert ő kis súlyokkal és saját testsúllyal edz, olyan gyakorlatokkal, amelyek folyamatos kihívás elé állítják a testet. Elkezdtem a Metamorphosis névre hallgató programját az elejétől (Youtubeon minden fent van). A weboldalán elolvastam, milyen testtípusom van (körte azaz hipcentric – döbbenet😅), és 10 naponként változik a program. Ez volt az átalakulás első lépése. De Tracy nem kért se többet, se kevesebbet a honlapján, mint hogy tornázzak heti 6alkalommal egy teljes órát: kb félóra az ő tornája, és félóra kardio edzés. Ezt tartom azóta is (most esett le, hogy lassan egy teljes éve) 💪🏻🙋‍♀️. És ez volt az első lépés – a testmozgás. Hamarosan elmondom a lelki hátteret is. Majd pedig az étkezést. Mert mindhárom pillérre szükségem volt, tekintve, hogy én valóban hízékony, puha húsú testbe születtem – ezúttal… #átalakulás #lehetséges #nemtökéletes #denekemmáraz Haj @torpilla0525 Smink @piroka08 Fotó @erikarozsa

A post shared by Peller Mariann (@mariannpeller) on

Peller Annát és Peller Mariannt régi képeiken fel sem ismernéd: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top