Életmód

Ők a legkeményebben edző sztárok – meg is látszik rajtuk

40 felett is szexik és tökéletes alakúak a következő sztárok, amit nem csak a szerencsének köszönhetnek, hanem annak a heti 4-5 kemény edzésnek, amivel alaposan átdolgoztatják a testüket. Lássuk kik tesznek az amerikai celebek közül a legtöbbet azért, hogy a szépségüket és kondíciójukat megőrizzék!

 

Jennifer Aniston

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 3. cikk

Vannak színésznők, akiken egyszerűen nem fognak az évek. Közéjük tartozik Jennifer Aniston is, aki nem csak kiváló génjeinek, hanem a rendszeres sportolásnak is köszönheti gyönyörű alakját. Az ő titka, hogy naponta több órát teker feszített tempóban kerékpáron, majd ezután levezetésként jógázik.

 

Cameron Diaz

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 3. cikk

Az amerikai színésznő szoborszerű testét a 20 éveikben járó mai lányok is megirigyelhetik. Cameron többféle edzéssel tartja magát ilyen remek formában: egyrészt rendszeresen szörfözik, emellett pedig hetente 3-4 alkalommal egy órát súlyzózik, cardio edzést végez vagy pilatesezik.

 

Gwen Stefani

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 3. cikk

El sem hinné az ember, hogy Gwen Stefani idén tölti be a 48-at, ráadásul két gyermek édesanyja is. Az énekesnő még most is gyönyörű és rendkívül energikus, amit a elmondása szerint két dolognak köszönhet: egészségesen táplálkozik és rengeteget táncol a színpadon és azon kívül is.

 

Madonna

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 3. cikk

Madonna fizikuma és állképessége még most is lenyűgöző, pedig a sztár már jóval túl van az ötvenen. Ő az élő példa rá, hogy megőrizhető a test fiatalossága és ruganyossága: ehhez azonban naponta legalább egy órát kell cardio edzéssel tölteni és ugyanennyit jógázni.

 

Jennifer Lopez

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 3. cikk

Két gyermek édesanyjaként és 48 évesen Jennifer Lopez még ma is szexbálvány. Híresen jó kondiját és csodálatos alakját napi egy óra súlyzózással és karate szerű tornagyakorlatokkal tarja karban.

 

 

Még több fitness az NLCafé-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top