nlc.hu
Sztárok

Már a nyakunkon van Majka és Majoros Hajni esküvője

Majoros Hajni elárulta: közeleg a nagy nap

Majka, azaz Majoros Péter és párja, Majoros Hajnalka tavalyi esküvője is áldozatul esett a Covidnak, és idén tervezik bepótolni. Majka szerelme azt is elárulta, már közeleg a nagy nap.

Közel tíz éve jár jegyben egymással Majka és Majoros Hajnalka, akik az Ezek megőrültek! forgatásán ismerkedtek meg, és nem sokkal később már egy párt alkottak. Azóta két fiuk is született, és az első gyerek születése után Majka meg is kérte a szerelmét, aki igent mondott, de az eljegyzésből azóta sem lett esküvő. Ők ketten tavaly nyáron akarták kimondani a boldogító igent, ám ahogy sokan mások, ők is pórul jártak a tervezett esküvőjükkel a Covid miatt. Most azonban már semmi sem állhatja útjukat, amit jól jelez, hogy Majoros Hajnalka arról számolt be a közösségi oldalán, hogy mindjárt itt a nagy nap – szúrta ki a Tények.

Csak engedd, hogy a válladra hajtsam a fejem, ez a megnyugvás, ez a szerelem. Gyermekeink apukája, esendő szívem örök párja, elveszel Te, elveszlek én, s együtt hajózunk a vágy tengerén. Ezt ne keressétek, most írtam ki magamból. Igen, most kiléptem a komfortzónámból, mert ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok

0 írta az Instagramon Hajnalka. Reméljük, majd esküvői fotókat is láthatunk.

Majka és Hajni (fotó: Profimédia)

Majka és Hajni (Fotó: Profimédia)

Majka körül zajlik az élet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top