nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri fogyókúráznak esküvő miatt

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő egymillió dolláros esküvője szűk körű lesz

Hamarosan összeházasodik Gyuricza Dóri és Rácz Jenő, és a pár nagyon készül a nagy napra. A séf és a menyasszonya is fogyókúráznak, ezért Dóri kapott már hideget-meleget.

Nem akarják elárulni a pontos dátumot, annyi viszont kiderül ma a Reggeliben, hogy hamarosan összeházasodik Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

„Nem lesznek túl sokan, inkább szűk körű lesz, nem verjük nagydobra, de mindenkinek úgy kell kinéznie, főleg nekem és neki, mint egymillió dollár. Ezt így mondjuk egymás közt.”

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri az esküvő előtt

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri top formába hozták magukat az esküvőre (Fotó: Gyuricza Dóri/Facebook)

Lakatos Márk is igyekezett megérteni a hasonlatot, hogy a sok pénz milyen összefüggésben van a látványos fogyókúrával, mert szerinte a bőségbe éppen hogy beleférnek a plusz kilók is.

„Nem kilókkal, hanem majd a személyiségünkkel próbáljuk megtölteni ezt az egymilliót.”

Dórinak már korábban sokat bókoltak az eredményes fogyókúrája láttán, mégis akadnak, akik kérdőre vonták, mert szerintük az influenszer bort iszik és vizet prédikál. 

Gyuricza Dóri bikiniben is jól mutat, mégsem szívesen rak ki magáról egész alakos képeket

Gyuricza Dóri bikiniben is jól mutat, mégsem szívesen rak ki magáról egész alakos képeket

„A szeresd magad nem azt jelenti, hogy lefolysz egy székről és örülj neki, hanem tegyél meg mindent, hogy amikor belenézel a tükörbe, azt mondd, szeretlek. Nekem ez az, hogy amikor én belenézek, akkor úgy érzem, hogy egészségesen étkezem, jól vagyok, tetszem magamnak meztelenül, szerintem ez a szeresd magad lényege. (…) Nem értem, hogy miért mondják, hogy miért mondom, szeretem magam, ha folyamatosan az egészséges életmódot nyomom? Aki szereti magát, az szerintem egészségesen él. Odafigyel magára, (…) A poszt, amit kitettem, az is arról szól, hogy ez normális, és ezt ők is fogadják el. Én is szégyellem magam a képeken. Nem akarom kitenni az egész testemet, én is mindig úgy nézem, hogy ha leülök és van egy kis oldalráncom, akkor az nem tetszik és nem teszek ki képet erről. Nem kötelező mindenkinek mindent kitenni. (…) Ha álok a tükör előtt, akkor én ezzel a testtel teljesen rendben vagyok.”

Dóri szerint az elfogadás ezt jelenti, és neki az a fontos, hogy a párja is egyetért vele. Bár a menyasszony oldalán többet lehet látni, hogyan fogyókúrázik, ő elárulta: Jenő az, aki jobban pörög az esküvőn.

Sztárok, akik szintén idén nyáron esküsznek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top