nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenő az esküvőjéről mesélt

Rácz Jenő: „Az esküvőm jutott eszembe erről a tányérról”

A Konyhafőnök forgatásán mesélt Rácz Jenő az esküvőjéről, amivel meglepte a többieket.

Valószínűleg nem túlzás azt mondani, hogy a Konyhafőnök megváltoztatta Rácz Jenő életét: a szakmán túl is megismerték a nevét és ami ennél is fontosabb, a forgatásokon találkozott élete szerelmével. Gyuricza Dóra egykor a piros csapatban versenyzett, és a séf akkor tudta, hogy érez valamit a lány iránt, amikor a szokásos nap végi búcsúzáskor Dórit a többieknél hosszabban ölelte.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő a Konyhafőnök forgatásán ismerkedtek meg

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő a Konyhafőnök forgatásán ismerkedtek meg (Fotó: Sajtóklub)

„Dóri a versenyzőm volt a Konyhafőnök című műsorban. Ahogy kiesett a versenyből, lecsaptam rá profi módon. Utána találkoztunk is rá pár napra egy koktélbárban, ahol meg is történt az első csók” – árulta el korábban Rácz Jenő, aki tavaly eljegyezte a párját, és februárban Dóri nekünk elárulta azt is, hogy nagyban szervezik az esküvőt.

„Mindenképp szabadtéri esküvőt tervezünk, és szerencsére sok más részletben is egyetértünk.”

A Konyhafőnök egyik tányérja kapcsán kiderült az is, Jenő milyen romantikus alkat. 

Balatni szerelem nevet kapta Ivett tányérja, amiről Rácz Jenőnek az esküvője jutott eszébe

A Balatoni szerelem nevet kapta Ivett tányérja, amiről Rácz Jenőnek az esküvője jutott eszébe

„Annyira jól megfogalmaztad ezt a balatoni szerelmet, mert nekem erről a tányérról az esküvőm jut eszembe – kezdte a séf, és Zé gyorsan hozzátette, hogy ez még ugye nem történt meg. – A jövőbeni esküvőm még nem történt meg. A Balatonon és minden tökéletes. Én vagyok a hal, itt a boldogságkapuban állok, várom Dórit, itt mellettem a kis haverom, aki hozta nekem a két darab gyűrűt, a másik oldalon a násznép.”

Fördős Zé csak azzal nyugtázta az elemzést, hogy Jenő már nagyon készül az esküvőre, nagyjából, ahogyan a kamaszlányok álmodoznak a nagy napról. A séf nem vette magára, szerinte egy ilyen fontos eseményre mentálisan kell felkészülni. 

Rácz Jenő a tányéron lévő dekorációt gyűrűként húzta az ujjára

Rácz Jenő a tányéron lévő dekorációt gyűrűként húzta az ujjára

„A házasság egy komoly dolog, és olyanokat is bevállalunk egy egész életre, amit alapvetően nem szeretnénk mindenkivel megtenni. Én nem szívesen vállalom be ezt a nagy darab zselét” – mondta Rácz Jenő, amin a zsűritársai jól szórakoztak. A héten már Sárközi Ákos középdöntős csapata áll össze, és hasonlóan meglepő értékelésekből nem lesz hiány. 

A Konyhafőnök idei évadából: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top