nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő eljegyezte Dórit

Rácz Jenő eljegyezte a szerelmét, és a csodaszép gyűrűt is megmutatta

Szintet lépett Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kapcsolata.

Már pár nappal ezelőtt pedzegettük a témát, miszerint Rácz Jenő eljegyezte a szerelmét. Az utóbbi időben több képen is gyűrűt viselt Gyuricza Dóra, amit egyből kiszúrtak a rajongók. Mint kiderült, jó volt a kommentelők megérzése, hiszen valóban szintet lépett a Nyerő Páros-győztesek kapcsolata – ezt a sztárséf árulta el a közösségi oldalán.

Igent mondott a világ legcsodàlatosabb embere az örök szerelemre. Szeretlek amíg èlek❤️ Annyian gyanakodtatok, hogy beadtuk a derekunkat ès nem titkoljuk tovàbb❤️ #augusztus28 @ Budapest, Hungary

Közzétette: Chef Jeno Racz – 2020. november 11., szerda

,,Igent mondott a világ legcsodálatosabb embere az örök szerelemre. Szeretlek amíg élek. Annyian gyanakodtatok, hogy beadtuk a derekunkat és nem titkoljuk tovább” – írja Facebook-oldalán A Konyhafőnök VIP zsűritagja.

A leírásból az is kiderült, hogy az eljegyzésre augusztus végén került sor, ám eddig nem tették közzé az örömhírt. Egy korábbi interjúnkban a családalapításról is szó esett, Gyuricza Dóra nagyon örül neki, hogy Jenő ilyen hosszútávra tervez vele. ,,Örülök neki, mert szerintem kevés olyan kapcsolat van, ahol a férfi hozza fel általában a témát, ettől pedig én még jobban biztonságban érzem magam mellette, és biztos vagyok benne, hogy jó apukája lesz a gyerekünknek” – mondta az nlc.-nek adott interjúban Dóri.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra (Fotó: RTL Klub)

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra (Fotó: RTL Klub)

Eljegyzések a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top