nlc.hu
Sztárok

Ők a Nyerő Páros 2020: Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagyot ment

Ők a Nyerő Páros győztesei: Rácz Jenő és Gyuricza Dóri meglepő csatát vívott Dér Heniékkel

Dér Heni és Bakos Gergő nyugodtan készült az utolsó napra, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra végig izgulta az utolsó megméretettést .

Páholyból nézhette végig Dér Heni és Bakos Gergő, hogyan küzdöttek meg Járai Mátéék és Rácz Jenőék a döntőbe jutásért

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra Járai Mátéval és Járai Kírával küzdött meg a döntőbe jutásért

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra Járai Mátéval és Járai Kírával küzdött meg a döntőbe jutásért (Fotó: Nyerő Páros/Sajtóklub)

Ember feletti módon, 107 percen át bírták a hideg zuhanyt és a szélgépet a párok, végül Kíra döntött úgy, hogy a végtelenségig nem mehet és Mátéval közösen leléptek a dobogóról, ezzel átadva a győzelem lehetőségét Rácz Jenőéknek. 

A jaték után következett a szavazás, amelynek az elején Balázs átbeszélte a kiesettekkel együtt a játékokat és az elmúlt hét eseményeit. 

A Nyerő Páros 2020 kiesett játékosai

A Nyerő Páros 2020 kiesett játékosai a fináléban utoljára még szavaznak arra, ki nyerje a játékot

Azt mindenki elismerte, hoyg Máté és Kíra teljesítménye mindvégig kiemelkedő volt és abszolút megérdemelten kerültek a dobogóra, sőt, többen őket várták győztesnek is. 

Dér Heniék egy utolsó hajrával kerültek be a döntőbe, és az énekesnő úgy fogalmazott: az egész olyan, mint egy mese a legkisebb királyfiról. Azt is elmondták, hogy semmin sem változtatnának. 

“Az volt a hiba, hogy túlságosan hallgattam a szívemre” –  foglalta össze Heni. 

Rácz Jenő elismerte, hogy percek választották el és ha nem Mátéék adják fel, akkor ők lépnek ki a zuhany alól, mert konkrétan a végüket járták. 

Végül a szavazás a következőképpen alakult:  

  • Szalay Bence és Merci: felszínesen ismerték meg három nap alatt a versenyzőket, ezért csak annak alpján tudtak JENŐÉKRE szavazni
  • Zámbó Krisztián és Zsuzska: Krisztián szívét megfogta, amikro Jenő a bátyjának tekintette, és ez volt a döntő érv, amiért JENŐÉKRE szavaztak
  • Dudás Miki és Ivett: a jövőbeni bizalom jegyében JENŐÉKRE szavaztak
  • Puskás Peti és Dallos Bogi: boldogok és büszkék voltak, hogy két szövetségesük volt ott, ezért érezték nehéznek a döntést. Mivel mindkét pár közel állt hozzájuk, végül JENŐÉKRE szavaztak
  • Czutor Zoli és Zsani: mindketten JENŐÉKET érezték jó döntésnek
  • Járai Máté és Kíra: elmondták, hogy sosem lesznek közel egymáshoz, de a kitartása és a küzdőszelleme irigylésre méltó. Kíra szerint Máté is Jenőhöz hasonlóan kitartó és szerinte ha nem ők, akkor JENŐÉK érdemlik meg a Nyerő Páros címet.

A harmadik szavazásnál már Gergő biztosan tudta, veszítettek, mert az első három voks Jenőékre érkezett és szavazategyenlőségnél  Ráczéknak volt több pénze, de később sem kapott egyet sem Dér Heni és Bakos Gergő párosa. Ilyen még a korábbi három Nyerő Párosban nem fordult elő. 

A Nyerő Páros 2020 győzetese így Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: 

A Nyerő páros 2020 sztárpárjai

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő (Fotó: RTL Klub)

A Nyerő Páros idén is izgalmas volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top