nlc.hu
Sztárok

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő kapcsolata

Hamarosan összeházasodnak – így indult Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kapcsolata

Már menyasszonyként karácsonyozik Gyuricza Dóra. Emlékszel, hogyan indult a kapcsolatuk Rácz Jenővel?

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra jó ideig titkolták, hogy egymásra találtak, mindig csak egy-egy információt csepegtetett a sztárséf szerelméről még 2019 májusában.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kapcsolata

Több, mint másfél éve alkotnak egy párt. (Fotó: Rácz Jenő/Instagram)

„Néhány hónapja van valaki az életemben. Annyit mondhatok, ígéretes kapcsolatnak tűnik, kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd. (…) Ő is a vendéglátásban dolgozik, több közös pont is van az életünkben. Nem kizárt, hogy a jövőben akár együtt is dolgozzunk” – árulta el korábban a Michelin-csillagos séf.

Aztán eltelt pár hónap, és már nyíltan, egy közös fotóval tudatták a követők és a nagy világ előtt, együtt vannak.

„Dóri a versenyzőm volt a Konyhafőnök című műsorban. Ahogy kiesett a versenyből, lecsaptam rá profi módon. Utána találkoztunk is rá pár napra egy koktélbárban, ahol meg is történt az első csók” – árulta el korábban Rácz Jenő. 

Ősszel sokat mutattak a kapcsolatukból, láthattuk, milyen dinamika mozgatja őket és az összhang is egyértelműen kijött a versenyhelyzet alatt is.  A Nyerő Páros-győztesek kapcsolata pedig a nyáron szintet is lépett, Jenő ugyanis eljegyezte Dórit, az esküvőt 2021-re tervezi a pár. Vajon az övék lesz az első sztáresküvő jövőre? 

Igent mondott a világ legcsodàlatosabb embere az örök szerelemre. Szeretlek amíg èlek❤️ Annyian gyanakodtatok, hogy beadtuk a derekunkat ès nem titkoljuk tovàbb❤️ #augusztus28 @ Budapest, Hungary

Közzétette: Chef Jeno Racz – 2020. november 11., szerda

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

(Nyitókép: Rácz Jenő/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top