Jakupcsek Gabriella szerint ez a hosszú házasság titka

D. A. | 2024. Szeptember 12.
A műsorvezető és párja három évtizede alkotnak egy párt, de a kamerák kereszttüzében ritkán mutatkoznak együtt.

A hosszú házasság titkába avatta be Jakupcsek Gabriella a Meglepetés olvasóit. A műsorvezető és a férje, Kiegl Ádám 31 éve alkotnak egy párt, ebből 25 éve, mint házastársak, így Jakupcsek Gabriella nem a levegőbe beszél.

Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hiszen ismer és ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk” – mesélte.

Ez alapján úgy tűnhet, hogy köztük soha nincsenek súrlódások, ám ez nem igaz. Azt mondja, a házasságuk hullámvasút, és ahhoz, hogy működjön, meg kell találni a megfelelő kulcsot, ami az ő esetükben a nyitottság és az önismeret.

Élni és élni hagyni! Szerintem a jó házasságnak ez az egyik nagy titka. A férjemmel úgy is remekül elvagyunk együtt, hogy közben mindenki hagyja a másikat, így azok a pillanatok még értékesebbek, amikor ténylegesen egymásra figyelünk. Számomra fontos a szabadság. Szükségem van önállóságra, és nem mástól várom, hogy boldog legyek, hanem magamnak teremtem meg

– fogalmazta meg a sikerük titkát.

A műsorvezető egyébként nem sok betekintést enged a kapcsolatába, ám a 25. házassági évfordulójuk kapcsán még egy képet is megosztott a követőivel kettejükről.

Exit mobile version