Szörényi Levente: „Már nem vagyok olyan állapotban, hogy fellépjek”

D. A. | 2024. Szeptember 12.
A zenész szerint sem ő, sem a testvére, Szörényi Szabolcs nem fognak a világot jelentő deszkára lépni a januári koncerten, mert egyikük állapota sem olyan.

Jövő januárban rendezik meg a Tisztelgés – Illés 60 című koncertet, ahol az Illés együttes legendás dalai fognak felcsendülni. Csakhogy az esemény sajtótájékoztatóján kiderült, sem Szörényi Levente, sem a bátyja, Szabolcs nem fognak fellépni.  

Távolmaradásuknak jó oka van, az ifjabbik Szörényi szerint egyikük sincs olyan állapotban, hogy színpadra tudjanak állni, írja a Blikk. Tíz évvel ezelőtt, a hasonló jubileumi koncertjükön a zenekar még élő tagjai a fellépő bandákkal együtt színpadra állnak és elénekelnek egy-két dalt. Most azonban semmi ilyesmire nem számíthatnak a rajongók.

Akkor még egy-egy részben, három számra ki tudtunk menni Szabolccsal, Bródyval, a fiam és a zenekara pedig kísért minket. De erre már nincs semmi esély, már nem vagyok olyan állapotban, hogy fellépjek, nem vagyok húszéves!

A 79 éves zenész elárulta, hogy a bátyja isiásztól szenved, és nincs túl jól. Ők ketten ritkán találkoznak, mert nem egy helyen laknak, de most amúgy is nehezített pályán mozognak, hiszen Levente állapota sem a legjobb. „Hévízen vagyok már két hete, és még egy hétig ott leszek, ide is kocsival hoztak fel, mert még ezt sem vállaltam volna. Természetesen néha meglátogatom őt – utalt a testvérére –, de nincs jól, nincs abban az állapotban, hogy eljöhetett volna ide.

Exit mobile version