nlc.hu
Mindennapok

Szörényi Levente és Bródy János kapcsolata

Szörényi állítja, sosem voltak barátok Bródyval

A Kossuth-díjas zeneszerző azt is elárulta, mikor és milyen körülmények között találkoztak legutóbb.

Hosszú interjút adott a Borsnak Szörényi Levente, aki többek között a Bódy Jánossal való kapcsolatáról is vallott. A 77 éves zeneszerző elárulta, hogy olykor szokott találkozni a zenésztársával, legutóbb éppen 3 héttel ezelőtt a Fehérvári úti Illés-klubban.

Szörényi Levente,

Szörényi Levente (b) és Bródy János (j) az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatón a Nemzeti Múzeumban 2022. szeptemberében – Fotó: MTI/Mónus Márton

A zenekarból már csak hárman maradtunk, a leggyakrabban én megyek le. (…) Ezúttal János is megjelent. Biztos rájött arra, hogy van közös múltunk” – jegyezte meg a bulvárlapnak Szörényi, akit ezután arról faggattak, hogy közelebb állnak-e már egymáshoz, ugyanis legendás az ellentétük.

Barátok sosem voltunk, de nem is utáltuk egymást” – árulta el a Kossuth-díjas zeneszerző, aki arról is beszélt, hogy már nem ragaszkodik görcsösen a színpadhoz, szívesebben tölti az idejét a családi borászatban. Új rockoperát pedig már nem akar szerezni. “Nem gondolom, hogy újabbra lenne szükség” – indokolta Szörényi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top