nlc.hu
Sztárok

Bródy János és Szörényi Levente újra találkozott

Megtört jég: újra találkozott Bródy János és Szörényi Levente a nagy összeveszés után

Tavaly nyilvánosan ment az adok-kapok Bródy János és Szörényi Levente között, de most újra találkozott a két legendás zenész.
Bródy János és Szörényi Levente

Tavaly novemberben nyilvánosan összeveszett Bródy János és Szörényi Levente, miután Szörényi kritizálta egykori zenésztársát, aki kiállt az SZFE-ügy mellett. Most viszont megtört a jég, a két legenda elfogadta az Illés Klub meghívását, így ismét találkoztak – írja a Blikk.

Bródy János még egy ajándékkal is kedveskedett Szörényi Leventének: egy nemrég megjelent bakelit lemezt adott neki, amelyen a Mariana-árok című dal is hallható.

Ezt a dalt elsősorban azoknak írtam, akik nem akarják vagy nem tudják megérteni, hogy én mit is gondolok erről a gyönyörűséges, szép, új világról, és ebbe a körbe, úgy érzem, Levente is beletartozik

– árulta el Bródy János.

A két zenész az ellentétek ellenére kedélyesen beszélgetett egymással. Bródy azt mondta, több mint 50 éve ismerik egymást, pontosan tudják mi történt a másikkal ez idő alatt. Ha találkoznak, megbeszélik, mi van a gyerekekkel.

Elég időt eltöltöttem Bródyval ahhoz, hogy kiköveteljem magamnak azt, hogy én »más« legyek. Nem érdekel, hogy a közönségből ki osztja a világról alkotott véleményét velem vagy Bródyval. Már csak azért sem, mert nem vagyok hajlandó a zenénket feláldozni a teljesen agyament viták oltárán

– árulta el Szörényi Levente.

(Kiemelt kép: Smagpix)

Bródy és Szörényi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top