Cristiano Ronaldo megállíthatatlan, már egymilliárdan követik a közösségi oldalakon

S. Z. | 2024. Szeptember 13.
A 39 éves futballsztár toronymagasan vezeti a követők száma szerinti versenyt, és még van lehetősége a bővítésre.

Cristiano Ronaldo lett az első ember, aki elérte az egymilliárd követőt a közösségi oldalain. Ez az elképesztő szám úgy jött össze, hogy összeadták, hányan követik az Instagramon, a Facebookon, az X-en, a YouTube-on, valamint a Weibo és a Kuaishou nevű kínai közösségi oldalakon – írja a BBC

Ez persze nem jelenti azt, hogy egymilliárd ember követi a 39 évesen is aktív portugál futballsztárt, hiszen sokan több platformra is regisztráltak, és a profilok között bizonyára botok is vannak. De ez a szám még így is elképesztő, és nemcsak azt mutatja, hogy Ronaldo megkerülhetetlen sztár, hanem felfedi a közösségi média hihetetlen erejét is.

A portugálok csatára, a 7-es számú Cristiano Ronaldo a Portugália-Skócia Nemzetek Ligája A csoportos labdarúgó-mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2024. szeptember 8-án (Fotó: Patricia DE MELO MOREIRA / AFP)

Ráadásul Ronaldo toronymagasan vezeti azt a versenyt, hogy kinek hány követője van a közösségi médiában, után jócskán lemaradva ők következnek:

A focista az egymilliárdos mérföldkő elérését annak is köszönheti, hogy augusztusban úgy döntött, regisztrál a YouTube-ra, ahol a csatornája egyetlen hét alatt 50 millió feliratkozót ért el. Ráadásul a TikTokon még nincs fent, vagyis van még lehetősége bővíteni a követőtáborát.

Exit mobile version