nlc.hu
Sztárok

Cristiano Ronaldo családja

Ekkorát nőtt Cristiano Ronaldo fia, aki apja nyomdokaiba lépett

Cristiano Ronaldo Jr. aláírt az al-Nasszr U13-as csapatához.
Cristiano Ronaldo Jr.

Az Európa-bajnok portugál labdarúgó, Cristiano Ronaldo méltán lehet büszke a fiára, hiszen a 13 éves Cristiano Ronaldo Jr. hamarosan egy elismert csapat tagja lesz. Az ikonikus sztár legidősebb fia a goal.com közlése szerint már a szerződést is aláírta, sőt, a következő napokban új csapattársaival az edzéseket is megkezdi. Kiderült, hogy 7-es mezt fog viselni, pont úgy, mint az apja, emellett reméli, hogy egyszer együtt játszhat majd a legendás futballistával. Ronaldo már 38 éves, így kérdéses, hogy fog-e még pályára lépni akkor, amikor Ronaldo Jr. feljebb kerül a ranglétrán.

Íme pár fotó Cristiano Ronaldo Jr. elmúlt éveiről:

Megnézem
Összes kép (8)

A sportoló és párja, Georgina egyébként öt gyereket nevel: a nemrég született Bella Esmeraldán kívül a párnak már van egy közös csemetéje, a négyéves Alana, de közösen nevelik a focista nagyobbik gyerekeit is, két fiút és egy lányt. Cristiano Ronaldo Jr. már 13 éves, az ikrek, Eva és Mateo pedig 2017-ben születtek, béranya segítségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top