Sztárok

Ikercunami – az elmúlt 3 év leghíresebb iker celebbabái

Ha ez az összeállítás 5 éve készül, akkor valószínűleg a Jolie-Pitt, a Lopez-Anthony páros és Mariah Carey ikrei lettek volna benne. Ám azóta többek között egy díva, egy emberjogi sztárügyvéd és egy béranya is ikreknek adott életet. Nézzük a listát!

Madonna – Ikrek Malawiból

Az énekesnő év elején jelentette be, hogy újabb gyermekeket fogadott örökbe. “Hivatalosan is megerősítem, hogy adoptáltam egy ikerpárt a Malawi Köztársaságból. Boldog vagyok, hogy mostantól ők is a családunk tagjai. Hálás vagyok azoknak, akik segítettek abban, hogy ez megvalósuljon.” – írta közleményében Madonna. Az ikrek, Esther és Stella négyévesek, és rendszeresen láthatók a Madonna Instagram-oldalára feltöltött képeken.

Are you a Gummy Bear? ????????????????♥️♥️♥️♥️????????????????????

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Pretty in Pink!! ????????????????????????????????

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Albert herceg és Charlene hercegné – hercegi babák a javából

Gabriella hercegnő és Jakab herceg  2014 decemberében születtek. Első nyilvános szereplésük rá két hónappal, januárban történt, amikor szüleik kivitték őket a palota erkélyére. Születésük azért is rendhagyó, mert a hercegség 13. századi alapítása óta először született ikerpár. Kettejük közül Jakab követheti majd apját a trónon II. Jakab néven.

Fotó: Profimedia
Gabriella hercegnő és Jakab herceg (Fotó: Profimedia)

Amal és George Clooney – csodaszép neveket kaptak

A sármos színész emberjogi sztárügyvéd felesége idén júniusban adott életet az ikreknek. A picik az Ella és az Alexander Clooney nevet kapták. Hogy mennyire híresek, azt jól mutatja az is, hogy már most arról találgatnak, hogy fognak kinézni, ha felnőnek.

Christiano Ronaldo – béranya szülte az ikreket

Júniusban számolt be róla a Macra nevű spanyol lap, hogy Christiano Ronaldo ismét apa lett. Béranya hozta világra az ikreket, akik a Mateo és az Eva nevet kapták. Ronaldonak már van egy hétéves fia. Hogy Cristiano Ronaldo Juniornak ki az édesanyja, azt mai napig is csak találgatják. Egyesek szerint őt is béranya szülte, méghozzá egy amerikai pincérnő, aki egymillió eurót kapott azért, hogy megszülje a gyereket.

Ikercunami - Az elmúlt 3 év leghíresebb iker celebbabái

Pharrell Williams és Helen Lasichanh – egyszerre három baba

Helen Lasichanh modell januárban szülte meg ikergyermekeit. Pharrell Williams felesége nem is kettő, hanem egyszerre három babát hozott a világra. A házaspárnak már van egy nyolcéves fia, aki a Rocket Williams nevet kapta, így bár egyelőre nem tudjuk az ikrek nevét, de feltételezzük, hogy hasonlóan kreatív.

Helen, Pharrell és a ki Rocket (Fotó: Profimedia)
Helen, Pharrell és a kis Rocket (Fotó: Profimedia)

Beyonce 

Beyoncé káprázatos terhesfotóval jelentette be, hogy ismét várandós. Az énekesnő és Jay-Z ikrei egy hónappal ezelőtt jöttek a világra, de a nyilvánosságnak eddig nem mutatták meg a kicsiket.

Nemrégiben viszont Beyoncé egy, az ikrekkel közös fotót osztott meg az Instagramon. A fotón Beyoncé egy lélegzetelállító lila estélyiben, egy gyönyörű virágfal előtt  igazi istennőként tartja a karjában a kis Sir és Rumi Cartert. A poszt gyorsan népszerű lett, ami számosítva annyit jelent, hogy néhány óra alatt több mint 2 millió lájkot hozott!

Ikercunami - Az elmúlt 3 év leghíresebb iker celebbabái

Itthoni celebikrek

Idén januárban beszélt arról a Borsnak Lotfi Begi, hogy felesége, Réka ismét várandós, mint kiderült: ikrekkel. A házaspárnak már van egy hároméves kislánya. “Én nagyon örültem. Úgy jöttem ki az orvostól, hogy fültől fülig ért a szám” – mondta akkor a zenész.

Baby Gabi 2016. szeptember 20-án hozta világra ikreit. A két kisfiú közül Botond 2900 grammal és 52 centivel, míg Bence 3100 grammal és 52 centivel született.

Baby Gabi és az ikrek (Fotó: Schumy Csabi)
Baby Gabi és az ikrek (Fotó: Schumy Csabi)

Két évvel ezelőtt, 2015-ben  születtek meg a Sági-ikrek, vagyis Sági Szilárd és Soós Szilvia babái. Az ikrek hosszú évekig tartó próbálkozás után fogantak, és egészségesen jöttek a világra, 1940 és 2440 grammal. A fiúk a Szilárd és Szabolcs nevet kapták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top