Kivételes gesztust tett a királyi család: így köszöntötték a 40 éves Harry herceget

S. Z. | 2024. Szeptember 15.
Az utóbbi időben nem küldtek köszöntést a királyi család nem aktív tagjainak, de most kivételt tettek.

Harry herceg ma töltötte be a 40. életévét, és ebből az alkalomból a királyi család szakított az utóbbi idők szokásával, és közösségi médiában köszöntötték fel Sussex hercegét.

Nagyon boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének

– olvasható a bejegyzésben.

Mindez azért különleges, mert a királyi családnak általában csak a „dolgozó” tagjainak jár születésnapi köszöntés a közösségi médiában, Harry pedig kilépett a királyi család kötelékéből.

Az utolsó alkalom, amikor Harry születésnapi jókívánságokat kapott a királyi család hivatalos közösségi oldalán, 2021-ben volt, amikor II. Erzsébet királynő még élt. Valószínűleg most azért tettek kivételt, mert Harry a 40. születésnapját ünnepli.

Harry herceg integet, amikor az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre érkezik a Szent Pál-székesegyházba London központjában 2024. május 8-án (Fotó: JUSTIN TALLIS / AFP)

Korábban egy szakértő felvetette, hogy a királyi család nem aktív tagjainak nem küldenek születésnapi üdvözleteket a királyi család honlapján, illetve a Twitter és Instagram-oldalaikon, kivéve akkor, ha nullára végződik az életkoruk.

Exit mobile version