Kemény történeten van túl Szabó Simon és Balogh Edina szerelme

F. B. | 2024. Szeptember 19.
Számba vette az elmúlt egy év történéseit Balogh Edina. Nehéz időszakon vannak túl párjával és egyáltalán nem hétköznapi módon kezdődött kapcsolatuk.

Nem volt egyszerű a találkozás Balogh Edina és Szabó Simon számára, a sztárpár mindkét tagja ugyanis egy házasságból lépett ki pont azelőtt, mielőtt összemelegedtek volna. A pár most elárulta, miként látja a kapcsolatát egy év távlatából.

Fotó: TV2

Nagyon kemény történeten vagyunk túl. A mi kapcsolatunk nem annyira hétköznapi, nem egy randevúval kezdődött. Nem egy gyönyörű mozifilm és utána egy vacsora, hanem mi azért edzetten jöttünk ebbe a kapcsolatba, mind a ketten. Egy edzőtáborból jöttünk, a mi kapcsolatunkat nem tudja semmi megrázni, úgyhogy bennünk teljes nyugalom van

– nézett vissza az eddig történtekre Edina a Bors magazinnak.

A FarmVIP műsorában alakult ki köztük a szimpátia

Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. (…) Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot. (…) Magam sem tudtam, hogy mi is az, mert tényleg baráti kapcsolatról volt szó” – ecsetelte korábban Balogh Edina, majd hozzátette, hogy bizonyos szempontból nagyon hasonló volt az élethelyzetük. 

A kaland-reality után továbbra is tartották a kapcsolatot. Mint mondta, a műsor után eleinte csak barátként találkoztak, aztán azon kapták magukat, hogy ezek a találkozók egyszer csak már másról szóltak. „A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. (…) Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni” – vallotta meg korábban a kapcsolatuk kezdetét a színésznő.

Exit mobile version