nlc.hu
Sztárok
Balogh Edina és Szabó Simon exkluzív interjú

Négy gyermek után jöhet az ötödik? Balogh Edina és Szabó Simon őszintén a gyermekvállalásról

A szerelmesek egyetlen kérdés elől sem tértek ki a friss interjúban!

Megismerkedésükről, az érzéseikről beszélt a Story magazinnak Balogh Edina és Szabó Simon. A cikkből kiderül, hogy a szülőknek, testvéreknek, barátoknak már bemutatták egymást, és már ismerik egymás gyermekeit is. Ugyanakkor a gyerekek még nem találkoztak egymással, de nagyon várják már.

“Nagyon hasonló a négy gyerkőc, ráadásul korban sem állnak messze egymástól. Simon kisfia és kislánya pont két évvel idősebb a gyermekeimnél, úgyhogy ez egy szerencsés helyzet. Olyan jó érzés, hogy a gyerekeim jól kijönnek Simonnal, és az ő gyerekei is nagyon kedvesek és nyitottak velem” – mondta Edina, akit arról is megkérdeztek, hogy szeretne-e Simonnal is közös gyermeket.  “Szerintem a mai világban két gyermeket is óriási dolog felnevelni, nemhogy négyet vagy ötöt. Én racionálisan állok ehhez a kérdéshez, és őszintén szólva, nem szeretnék még egy gyereket.”

Edina párja is beszélt a közös gyermekvállalásról. “Ugyanazt gondoljuk erről a témáról is. Mindkettőnk kapott ezzel a kapcsolattal két újabb gyereket, ez persze idézőjelben értendő. Ráadásul tök ideális a helyzet, hiszen itt is, ott is van egy kisfiú és egy kislány. Mi őket szeretnénk egészségben, tisztességben felnevelni. Plusz nem gondolom, hogy nekem 45 évesen újra kispapának. kellene lennem.”

Az exkluzív interjú a legfrissebb Story magazinban olvasható!

Kulcsár Edina és Szabó Simon a Story magazin címlapján

Balogh Edina és Szabó Simon a Story magazin címlapján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top