nlc.hu
Aktuális

Balogh Edina és Szabó Simon

Már a Farm VIP alatt izzott a levegő? Balogh Edina támaszként tekintett Szabó Simonra

A színésznő szerint egy mély érzelmekkel teli kapcsolat az övék, mely már a műsorban szoros volt, ám akkor még csak barátok voltak.

Balogh Edina és Szabó Simon a nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy egy pár. Bár csak most került címlapra szerelmük története, a közösségi oldalakon már jó ideje téma az, hogy mi van a két sztár között. A Redditen például a műsor alatt számtalanszor röppent fel több rajongótól is a kérdés, hogy csak ők vették-e észre a két híresség vonzalmát? Nem egyszer volt látható az adásban, ahogy Simon kedvesen szól a színésznőhöz, vagy amikor egy nyertes feladat után Edina rögtön Simon nyakába ugrott. Ha jól megnézzük a Farm VIP adásairól szóló képeket, kevés olyat találunk, ahol nem együtt szerepelnek. 

Íme néhány példa

Balogh Edina és Szabó Simon
Megnézem
Összes kép (7)

Ahogy mi is megírtuk, a válófélben lévő Edina állítása szerint az öt és fél hetes forgatás alatt szoros kapcsolat alakult ki köztük a színésszel, amiért hálás a sorsnak.

„Nagyon hasonlóak vagyunk, hasonlóan látjuk a világot. Így nem nehéz egy kapcsolatban létezni. Két olyan ember találkozott, akiknek nagyon hasonló az útjuk, és ez könnyebbség. Soha nem tudhatod, hogy mit hoz az élet, és el kell mondjam, hogy cseppet sem voltam nyitott egy új szerelemre. Amikor a válás mellett döntöttem, akkor sem gondoltam arra, hogy rögtön el tudnám képzelni mással az életemet. Most is a gyerekeim a legfontosabbak a számomra, ahogy Simonnak is az övéi. Ez is egy kapocs köztünk” – nyilatkozta a ma megjelent hot! magazinnak a színésznő, aki arról is beszélt, hogy ugyan egy ideig csak barátként találkoztak, idővel valami megfordult bennük.

Szabó Simon tavaly júniusban titokban vált el a feleségétől. A 44 éves színész-rendező 2023 szeptemberében már nem is lakott otthon. 

„Igazából már tavaly szeptemberben elköltöztem otthonról, júniusban pedig kimondták a válást. Én nem az a fajta ember vagyok, aki ezt nagy dobra veri, kiírja, és ha kell, ha nem, beszél róla. Főleg azért, mert egy nehéz időszak volt. Egy hosszú, rengeteg előzménnyel teli folyamat, de szerencsére nem mentem Dunának, és úgy érzem, mára jól vagyok” – mesélte a szakításról a Story magazinnak a Farm VIP műsorát megnyerő Simon.

Balogh Edina és Szabó Simon

Balogh Edina és Szabó Simon. (Fotó: Trenka Attila)

Nem ők az egyetlenek, akik egy műsorban találtak egymásra

Hónapokig lázban tartotta az országot, vajon összejött-e Krausz Gábor és Mikes Anna. A találgatások végül igaznak bizonyultak, hiszen a séf a napokban egy közös fotóval tudatta, hogy valóban egy párt alkotnak egykori táncpartnerével. 

„Vannak dolgok, amik prioritást élveznek mindkettőnk életében, és máson van most a fókusz. Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani és ezzel szerintem ő is így van” – magyarázta Gábor a Tények Plusznak, majd hozzátette, azért nem beszéltek eddig a kapcsolatukról, mert még ismerkedési fázisban voltak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top